Κόσμος

Λίστα – φωτιά: Χάριζαν δάνεια και σε εταιρείες

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τις διαγραφές δανείων από τις κυπριακές τράπεζες σε μεγάλες εταιρείες και διάφορους επώνυμους.

Στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού δικτύου Sigma παρουσιάστηκε ρεπορτάζ με αναφορά και σε δημοσίευμα της εφημερίδας Σημερινή, σύμφωνα με το οποίο εταιρεία είχε φτάσει στο σημείο να αγοράσει έως και ένα «παλάτι» εκτός Κύπρου, με δάνεια από τις δύο μεγάλες κυπριακές τράπεζες.

Η αγορά όμως δεν πήγε καλά και η μια τράπεζα βρέθηκε εκτεθειμένη σε μια επισφάλεια ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Αρκετά από αυτά τα χρήματα εισπράχθηκαν από άλλη εταιρεία, η οποία είχε αναλάβει την ολοκλήρωση του παλατιού αυτού, ενώ τα υπόλοιπα διαγράφηκαν.

Άλλη εταιρεία που είχε στενές σχέσεις με έναν κομματικό μηχανισμό είχε ζητήσει και πέτυχε διαγραφή χρεών για ξενοδοχεία που είχε κτίσει και τα οποία δεν πήγαν καλά.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι προκλητικές αναρτήσεις του αδερφού του Πάπα Λέοντα - Κατακεραύνωνε Δημοκρατικούς και woke ατζέντα
Ο Λούις, είναι οπαδός του Τραμπ και έχει κάνει πολλές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του απέναντι στη woke ατζέντα και τους Δημοκρατικούς
Ο αδερφός του νέου Ποντίφικα, Λούις Πρεβόστ και ο Πάπας Λέων 1