Κόσμος

Λονδίνο: Συναγερμός για διαρροή χημικής ουσίας σε κεντρικό εμπορικό δρόμο!

Την πιθανή διαρροή μίας χημικής ουσίας σε εμπορικό δρόμο στο Λονδίνο ερευνούν οι βρετανικές αρχές. Ένας άνθρωπος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Έληξε ο αποκλεισμός στην Μπρόμπτον Ρόουντ.

Όπως μετέδωσαν διεθνή μέσα ενημέρωσης, ερευνάται το ενδεχόμενο διαρροής μίας επιβλαβούς ουσίας στην Μπρόμπτον Ρόουντ, έναν κεντρικό εμπορικό δρόμο στο Λονδίνο, όπου βρίσκονται πολλά γνωστά πολυκαταστήματα, όπως τα Harrods και Harvey Nichols.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των αρχών, επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί και ασθενοφόρα. Κάποιο από αυτά μετέφερε έναν άνθρωπος σε νοσοκομείο.

Η περιοχή είχε αποκλειστεί για προληπτικούς λόγους, μέχρι να καθοριστεί τι είδους ήταν αυτή η χημική ουσία.

Η αστυνομία ανέφερε ότι δεν αντιμετωπίζει το επεισόδιο αυτό ως σχετιζόμενο με τρομοκρατική ενέργεια.

Λίγη ώρα αργότερα η κυκλοφορία επιτράπηκε και πάλι στην περιοχή της Μπρόμπτον Ρόουντ που είχε αποκλειστεί, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Σύμφωνα με την υπηρεσία ασθενοφόρων, στο σημείο εστάλη πλήρωμα εκπαιδευμένο στη διαχείριση επικίνδυνων υλικών.

Σκριπάλ: Απόπειρα δολοφονίας με χημική ουσία στο Λονδίνο

Στις 4 Μαρτίου 2018, ο Σεργκέι Βικτορόβιτς Σκριπάλ, πρώην αξιωματικός της Ρωσικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και διπλός πράκτορας για τις υπηρεσίες πληροφοριών του Ηνωμένου Βασιλείου κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990 και των αρχών του 2000, και η κόρη του Γιούλια, που τον επισκέφθηκε από τη Μόσχα, δηλητηριάστηκαν με το νευροδραστικό φάρμακο “Νοβίτσοκ” στο Λονδίνο.

https://twitter.com/RTUKnews/status/973961957446316032

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η «αποκαθήλωση» του πρίγκιπα Άντριου: Το σκάνδαλο Επστάιν και η Βιρτζίνια Τζιούφρε που τον «πέταξαν» από το παλάτι
Η Βιρτζίνια Τζιούφρε αυτοκτόνησε σε ηλικία 41 χρόνων - Στην αυτοβιογραφία της ισχυρίστηκε πως συνευρέθηκε 3 φορές με τον πρίγκιπα Άντριου, η πρώτη όταν ήταν 17 χρόνων
Πρίγκιπας Άντριου
Τραυματίστηκαν επιβάτες πτήσης της JetBlue Airways – Οι πιλότοι έκαναν αναγκαστική προσγείωση στη Φλόριντα
Το αεροσκάφος, ένα Airbus A320, εκτελούσε την πτήση 1230 και είχε αναχωρήσει από το Κανκούν του Μεξικού με προορισμό το διεθνές αεροδρόμιο Νιούαρκ Λίμπερτι στο Νιου Τζέρσεϊ
Αεροσκάφος της JetBlue Airlines