Κόσμος

Λονδίνο: Το θαύμα μέσα από τις στάχτες! Βρέθηκαν ζωντανά δυο κοριτσάκια [pics]

Μπορεί οι Αρχές να φοβούνται για περισσότερα θύματα στον Πύργο της Κολάσεως, ωστόσο, σήμερα (15.06.2017) το πρώτο θαύμα συνέβη. Δυο αδελφούλες, ηλικίας 6 και 10 ετών εντοπίστηκαν ζωντανές στην κορυφή του Πύργου Grenfell στο δυτικό Λονδίνο.

Η 10χρονη Malek Belkadi εντοπίστηκε μαζί με την μικρή αδελφή τους, την 6χρονηTamzin. Ήταν φοβισμένες όταν βρέθηκαν και αμέσως μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να τους δοθούν οι πρώτες βοήθειες. Η μητέρα τους Farah Hamdan, ο πατέρας τους Omar Belkadi, και η μικρούλα αδελφούλα τους, η οποία είναι μόλις έξι μηνών Leena Belkadi ακόμα αγνοούνται.

Μάλιστα, όταν οι Αρχές εντόπισαν τα κοριτσάκια εκείνα ρώτησαν αμέσως για τους γονείς και την αδελφούλα τους αλλά δεν πήραν απάντηση… Όλες αυτές τις ώρες που οι μικρούλες αγνοούνταν, συγγενείς τους έκαναν έναν απίστευτο αγώνα για να τις εντοπίσουν. 

Με φωτογραφίες τους στα χέρια τις έψαχναν στα νοσοκομεία ή αναζητούσαν πληροφορίες μέσω εκπομπών και social media. Μόλις έμαθαν ότι είναι στο νοσοκομείο έσπευσαν κοντά τους και τώρα ελπίζουν για ένα ακόμη θαύμα… Ελπίζουν να βρουν τους γονείς και το μωράκι τους ζωντανά.

Πηγή: Metro

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν θέσεις τζιχαντιστών στη Νιγηρία τα Χριστούγεννα: «Θα υπάρξουν κι άλλοι νεκροί αν συνεχιστεί η σφαγή χριστιανών» λέει ο Τραμπ
«Είχα προειδοποιήσει ήδη αυτούς τους τρομοκράτες ότι αν δεν σταματούσαν τη σφαγή χριστιανών, θα πλήρωναν ακριβά» λέει ο Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ
16
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS