Κόσμος

“Λουκέτο” σε εργοστάσια της Fiat

Ο επικεφαλής του ομίλου ανακοίνωσε ότι το κλείσιμο είναι πλέον μονόδρομος.

O Σέρτζιο Μαρτσιόνε είπε ότι δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουν να λειτουργούν και τα έξι εργοστάσια της Fiat που υπάρχουν στην Ιταλία, καθώς αυτή η επιλογή δεν θα συμβάδιζε με την “βιομηχανική λογική”. 

Επιπλέον είπε ότι η εταιρεία χρειάζεται άλλες “συμμαχίες¨”, καθώς υπάρχει η νέα σχέση με την αμερικανική Chrysler. 

O επικεφαλής της Fiat σχεδιάζει τον Δεκέμβριο να προχωρήσει σε αναδιοργάνωση της αυτοκινητοβιομηχανίας και να συζητήσει τις αλλαγές με τον Ιταλό πρωθυπουργό, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισραήλ: Νεκρός ο γραμματέας και ανιψιός του ηγέτη της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από τη Χεζμπολάχ που να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει την είδηση θανάτου του Αλί Γιουσούφ Χαρσί, στενού συνεργάτη και ανιψιού του Ναΐμ Κασέμ
Λίβανος
Ανανεώθηκε πριν 44 λεπτά
5