Παρασκευή, 3 Μαΐ
21oC Αθήνα

Μ.Ανατολή: Μαίνεται ο… πόλεμος! – Ρουκέτες κοντά σε πυρηνικό εργοστάσιο!

Μ.Ανατολή: Μαίνεται ο… πόλεμος! – Ρουκέτες κοντά σε πυρηνικό εργοστάσιο!

Επιθέσεων συνέχεια στη Μέση Ανατολή. Δύο ρουκέτες προσγειώθηκαν κοντά σε ισραηλινό πυρηνικό εργοστάσιο το βράδυ της Τετάρτης, λίγες ώρες αφού ο Αμπάς έκανε λόγο για γενοκτονία της Παλαιστίνης στην οποία έχουν καταμετρηθεί πάνω από 46 νεκροί.

Κορυφώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή… Δύο ρουκέτες έπεσαν σε ένα σημείο της ισραηλινής επικράτειας το οποίο βρίσκεται κοντά στην πόλη Ντιμόνα, στο νότιο τμήμα της χώρας, όπου λειτουργεί ένα πυρηνικό εργοστάσιο, όπως ανέφερε ο ισραηλινός στρατός μέσω Twitter το βράδυ της Τετάρτης.

“Πριν από μερικά λεπτά παλαιστίνιοι τρομοκράτες στη Γάζα εκτόξευσαν τρεις ρουκέτες στη Ντιμόνα. Οι δύο προσγειώθηκαν και ο Σιδηρούς Θόλος αναχαίτισε τον τρίτο”, πρόσθεσε σε μήνυμα το οποίο ανήρτησε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης ο ισραηλινός στρατός, αναφερόμενος στο σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας του Ισραήλ.

Λίγες ώρες νωρίτερα ο πρόεδρος της Παλαιστίνης είχε κάνει λόγο για γενοκτονία κατά της χώρας του, καθώς το τελευταίο διήμερο πάνω από 46 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά.

“Αυτό είναι μια γενοκτονία, η δολοφονία ολόκληρων οικογενειών είναι μια γενοκτονία που διαπράττει το Ισραήλ κατά του παλαιστινιακού λαού μας”, τόνισε ο Παλαιστίνιος πρόεδρος κατά την διάρκεια μιας συνόδου της παλαιστινιακής ηγεσίας για την αντιμετώπιση της κρίσης που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Ισραήλ και Παλαιστίνη.

Τα ισραηλινά αεροσκάφη έχουν προς το παρόν πλήξει 550 στόχους στην Λωρίδα της Γάζας ενώ τουλάχιστον 165 ρουκέτες έχουν ριφθεί στο Ισραήλ από το παλαιστινιακό αυτό έδαφος.

Η σύνοδος πραγματοποιείται στην Ραμάλα, στην Δυτική Όχθη: “Αυτό που συμβαίνει είναι ένας πόλεμος κατά του παλαιστινιακού λαού στο σύνολό του και όχι εναντίον των παρατάξεων. Γνωρίζουμε ότι το Ισραήλ δεν αμύνεται, αλλά υπερασπίζεται τους ισραηλινούς οικισμούς, αυτό ήταν το αρχικό του σχέδιο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επέστρεψε για τα καλά ο “πόλεμος” στη Μέση Ανατολή – Σοκαριστικό VIDEO+PHOTOS

Το Ισραήλ σφυροκοπά δίχως τέλος τη Λωρίδα της Γάζας – Τουλάχιστον 12 νεκροί

 

Ισοπεδώνουν τη Γάζα οι Ισραηλινοί

Ισραήλ: ‘Έξι συλλήψεις για τη δολοφονία του 16χρονου Παλαιστίνιου

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε