Κόσμος

Μαδούρο: Έδωσε ως δώρο Χριστουγέννων… αποφυλάκιση!

Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας αποφυλάκισε σήμερα 36 πολιτικούς ακτιβιστές της αντιπολίτευσης. Κάπως έτσι ο Νικολάς Μαδούρο τους είπε... καλά Χριστούγεννα!

Οι 36 πολιτικοί ακτιβιστές επανενώθηκαν με τις οικογένειές τους, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης απελευθέρωσης πολιτικών κρατουμένων για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Με τον Μαδούρο να προσπαθεί να δείξει με αυτό τον τρόπο ένα πιο… ανθρώπινο πρόσωπο.

Τις πληροφορίες αποκάλυψε μια τοπική οργάνωση υπεράσπισης των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Μαδούρο: Μετά το… κράξιμο αποφυλάκιση!

Μετά την σφοδρή κριτική που δέχθηκε η κυβέρνηση του προέδρου Νικολάς Μαδούρο για την φυλάκιση περίπου 270 ακτιβιστών της αντιπολίτευσης, ανακοίνωσε χθες την απελευθέρωση 80 από αυτούς, με την εκτέλεση εναλλακτικών ποινών όπως, η προσφορά υπηρεσιών στο κοινωνικό σύνολο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νεκρός ο δεύτερος διοικητής της Χεζμπολάχ σε ισραηλινή επιδρομή drones στον νότιο Λίβανο
Ο Μοχάμεντ Αχμάντ Κράις υπήρξε διοικητής της αντιαρματικής μονάδας της Χεζμπολάχ - «Ο τρομοκράτης προωθούσε τρομοκρατική δραστηριότητα στο νότιο Λίβανο», ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός
Καπνοί
Ο Νετανιάχου υπόσχεται αντίποινα μετά την ομοβροντία πυραύλων που εκτόξευσε το Ιράν: «Θα πληρώσουν το τίμημα οι τύραννοι»
«Οι τρομοκράτες τύραννοι του Ιράν εκτόξευσαν πυραύλους στο νοσοκομείο Soroka στη Μπιρσίβα και σε έναν άμαχο πληθυσμό στο κέντρο της χώρας», ανέφερε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ
Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
22