Κόσμος

Μάιλι Σάιρους: Θα μεταναστεύσω αν βγει πρόεδρος ο Τραμπ!

Εκτός εαυτού έχει βγει η Μάιλι Σάιρους με το ενδεχόμενο να είναι επόμενος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής ο Ντόναλντ Τραμπ. Στις αναρτήσεις της στα social media "στολίζει" τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων με διάφορα "γαλλικά". Μάλιστα έχει σίγουρη τη μετανάστευση αν ένα τέτοιο σενάριο γίνει πραγματικότητα.

“Ναι, ένα δάκρυ κυλά στο μάγουλό μου…” σχολίασε δίπλα σε μια φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ. “Πραγματικά γ*μήστε αυτά τα σκ*τά. Θα μεταναστεύσω αν αυτός γίνει πρόεδρός μου! Δεν λέω πράγματα που δεν εννοώ”, έγραψε στο Instagram εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της. Η νέα της ανάρτηση έρχεται μετά το τελευταίο ποστ “ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ένας γ*αμημένος εφιάλτης”.

Η 23χρονη τραγουδίστρια εμφανίζεται εξοργισμένη. “Με φοβίζει απίστευτα και με λυπεί. Όχι μόνο για τη χώρα μου αλλά και για τα ζώα που αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε στον κόσμο. Η καρδιά μου έχει σπάσει σε 100.000 κομμάτια… νομίζω ότι θα κάνω εμετό.. αυτή η φωτογραφία είναι τόσο ενοχλητική.. δεν ΕΙΣΑΙ το πεπρωμένο! Δεν είναι δουλειά σου να αποφασίσεις πότε θα τελειώσει η ζωή ενός ζωντανού.. και Ντόναλντ Τραμπ δεν είσαι καλός όσο και αν πιστεύεις πως είσαι”. Σε άλλη φωτογραφία που πόσταρε σχολίασε “θα κάνω εμετό. Έτσι θα είναι το μέλλον μας με τον Ντόναλντ Τραμπ.

 

 

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Miley Cyrus (@mileycyrus) στις

 

Η Μάιλι Σάιρους υποστηρίζει τον Δημοκρατικό υποψήφιο Bernie Sanders. Σε μια φωτογραφία που ανέβασε με τον Sanders και τον φίλο και συνεργάτη της Wayne Coyne έγραψε “οι δύο αγαπημένοι μου μάγκες. Λιώνει η καρδιά μου!”.

Πηγή: Foxnews

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η κεντροδεξιά του Λουίς Μοντενέγκρο παραμένει στην εξουσία στην Πορτογαλία - Πανηγυρίζει η ακροδεξιά για την αύξηση των ποσοστών της
Η συμπολίτευση θα καταλάβει 89 έδρες από το σύνολο των 230 της πορτογαλικής εθνικής αντιπροσωπείας, πολύ λιγότερες από τις 116 που χρειάζονται για την απόλυτη πλειοψηφία.
Ο ηγέτης της κεντροδεξιάς Λουίς Μοντενέγκρο μετά τις εκλογές στην Πορτογαλία
1
«Ο Τζο Μπάιντεν θα παλέψει τον καρκίνο με αποφασιστικότητα» λέει ο Ομπάμα – «Θλίβομαι» έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ
Μπαράκ Ομπάμα, Κάμαλα Χάρις και Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασαν τη θλίψη τους μετά την είδηση ότι ο Μπάιντεν διαγνώσθηκε με επιθετικής μορφής καρκίνο στον προστάτη με μετάσταση στα οστά
Ο πρώην πρόεδρος Τζο Μπάιντεν 15