Κόσμος

Μακελειό σε σχολείο στις Φιλιππίνες με 3 νεκρούς – Λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου το δράστη

Πρώην κρατούμενος σε κατάσταση αμόκ εισέβαλλε σε σχολείο και μαχαίρωσε τρία άτομα, πριν λιθοβοληθεί μέχρι θανάτου.

Τραγωδία στις νότιες Φιλιππίνες, όπου πρώην κρατούμενος εισέβαλε σε σχολείο μαχαίρωσε και σκότωσε τρεις ανθρώπους, μεταξύ των οποίων ένα παιδί, και τραυμάτισε τουλάχιστον έξι. Κάτοικοι της περιοχής τον λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου.

Ο άνδρας, ο οποίος είχε καταληφθεί από αμόκ, σκότωσε μια δασκάλα, έναν 12χρονο μαθητή και τον παππού του, ο οποίος απλά έτυχε να επισκέπτεται το σχολείο, που βρίσκεται κοντά στη Ζαμποάνγκα, στο νότιο τμήμα της χώρας, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας Έντουϊν ντε Οκάμπο.

Ο δράσης μπήκε σε μια τάξη, μαχαίρωσε τη δασκάλα στο θώρακα και στη συνέχεια τραυμάτισε δύο άλλους δασκάλους και δύο μαθητές, σύμφωνα με την αστυνομία. Στη συνέχεια προσπάθησε να μπει και σε άλλες τάξεις, τραυματίζοντας τους μαθητές που έβρισκε στο πέρασμά του. Ο πρώην κρατούμενος, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, εργαζόταν ως φύλακας σε κοκορομαχίες.

Μόλις κάτοικοι της περιοχής έμαθαν για το μακελειό αποφάσισαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, λιθοβολώντας μέχρι θανάτου τον μακελάρη.

Ο άνδρας είχε καταδικαστεί σε 27 χρόνια κάθειρξη για βιασμό το 1981 και αφέθηκε ελεύθερος το 2008.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Έπεσε λίγο μετά την απογείωση στην Τουρκία το αεροσκάφος που μετέφερε τον αρχηγό του γενικού επιτελείου στρατού της Λιβύης - Νεκρός ο Μοχάμεντ Αλί Αχμέντ Αλ Χαντάντ
«Λάβαμε ειδοποίηση για αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους κοντά στην Haymana, ωστόσο δεν ήταν δυνατή η επαναφορά της επικοινωνίας με το αεροσκάφος μετά από αυτό» ανέφερε σε ανάρτησή του ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών
Defence Ministry
Ανανεώθηκε πριν 9 λεπτά
29
Αυτοκτόνησε γνωστός Αυστραλός αθλητικός ρεπόρτερ στο Λος Άντζελες - Έπεσε στο κενό από ταράτσα κτηρίου
Ο ίδιος ασχολούταν κυρίως με το ρεπορτάζ του τένις, ενώ φαινόταν πολύ χαρούμενος στην δουλειά του παίρνοντας συνεντεύξεις από τους κορυφαίους στο κόσμο, όπως τον Κάρλος Αλκαράθ
ρεπόρτερ