Κόσμος

Μάντσεστερ: Σώθηκε γιατί μιλούσε στο κινητό! Εξοστρακίστηκε παξιμάδι!

Απίστευτα τυχερή λόγω του iPhone της στάθηκε μια μητέρα που έχασε το δάχτυλό της στην τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ.

Η 45χρονη Lisa Bridgett μιλούσε στο τηλέφωνο τη στιγμή που ο Salman Abedi ενεργοποίησε τον εκρηκτικό μηχανισμό, σκορπώντας τον θάνατο στο Μάντσεστερ Αρένα μετά το τέλος της συναυλίας της Ariana Grande.

Αν εκείνη τη στιγμή δεν μιλούσε στο κινητό, το παξιμάδι που έκοψε το δάχτυλό της και εξοστρακίστηκε θα μπορούσε να της έχει διαπεράσει το κεφάλι. Ο σύζυγός της Steve δήλωσε πως η γυναίκα του είναι πολύ τυχερή που είναι ζωντανή και πιστεύει ότι το τηλέφωνο επιβράδυνε το παξιμάδι που τη βρήκε ξυστά στη μύτη και το μάγουλο.

Η Lisa Bridgett ήταν στη συναυλία με την κόρη και τον φίλο της κόρης της. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση την Τρίτη και θα ξαναμπεί στο χειρουργείο για πολλαπλά τραύματα, συμπεριλαμβανομένου ενός σπασμένου αστραγάλου και μεγάλης πληγής στον μηρό της.

“Το γεγονός ότι εκείνη τη στιγμή μιλούσε στο τηλέφωνο της έσωσε πιθανότατα τη ζωή”, δήλωσε ο 45χρονος σύζυγός της Steve. Το παξιμάδι χτύπησε στο τηλέφωνο και πιθανότατα εξοστρακίστηκε και επιβραδύνθηκε σημαντικά.

Πηγή: Mirror

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το πρώτο 24ωρο του Νικολά Σαρκοζί στη φυλακή: Έκανε γυμναστική και άρχισε να γράφει το βιβλίο του – Δύο φύλακες ασφαλείας σε γειτονικό κελί για την προστασία του
Ο δικηγόρος του περιέγραψε μία «δύσκολη» πρώτη μέρα για τον Σαρκοζί - «Όλοι οι κρατούμενοι κάνουν θόρυβο, φωνάζουν, χτυπούν στους τοίχους»
Νικολά Σαρκοζί
Ντόναλντ Τραμπ: Το υπουργείο Δικαιοσύνης πιθανόν μου οφείλει πολλά χρήματα ως αποζημίωση
Οι δικηγόροι του ρεπουμπλικάνου μεγιστάνα αξιώνουν κάπου 230 εκατομμύρια δολάρια από το υπουργείο ως αποζημίωση για ομοσπονδιακές έρευνες σε βάρος του πριν από την εκλογή του για δεύτερη θητεία
Ντόναλντ Τραμπ
Επέστρεψαν στο Ισραήλ οι σοροί του ιδρυτή του κιμπούτς Νιρ Οζ και ενός 38χρονου υπαξιωματικού
Ο Ταμίρ Αντάρ, υπαξιωματικός 38 ετών, σκοτώθηκε όταν έγινε στο νότιο Ισραήλ η έφοδος της Χαμάς την 7η Οκτωβρίου 2023, ενώ ο Άριε Ζαλμάνοβιτς, 85 ετών όταν πέθανε, ήταν αγρότης, εκ των ιδρυτών του κιμπούτς Νιρ Οζ
Οι δύο νεκροί όμηροι που αναγνωρίστηκαν