Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαρκ Ζάκερμπεργκ: Έτσι έδωσε ένα boost στον οργανισμό του [pics, vid]

Μαρκ Ζάκερμπεργκ Facebook

Σε μια απολογία που θα περάσει στην ιστορία και πιθανότατα να διδάσκεται τα επόμενα χρόνια, ο ιδρυτής του facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ απάντησε για το σκάνδαλο διαρροής προσωπικών δεδομένων εκατομμυρίων χρηστών στο Κογκρέσο.

Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ κατέθετε για ώρες στην Επιτροπή Εμπορίου, Επιστημόνων και Μεταφορών της Γερουσίας για το σκάνδαλο διαρροής προσωπικών δεδομένων εκατομμυρίων χρηστών του facebook. Καθόταν σ’ αναμμένα κάρβουνα κι όχι μόνο!

Ο ιδρυτής του facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ χρειάστηκε και ένα ξεχωριστό μαλακό μαξιλαράκι για ένα… boost ενώ καθόταν στη μαύρη δερμάτινη πολυθρόνα. Ο δισεκατομμυριούχος κατέθεσε ενώπιον του Κογκρέσου για το facebook, την προστασία και την κατάχρηση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Το σκάνδαλο διαρροής στο facebook

Τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στο στόχαστρο για τη χρήση δεδομένων από το facebook προκειμένου να επηρεαστούν οι Αμερικανοί ψηφοφόροι στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Προσπάθησε να καθησυχάσει τους νομοθέτες τονίζοντας πως το facebook θα διερευνήσει κάθε εφαρμογή που έχει πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό πληροφοριών.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις