Συμβαίνει τώρα:
Κόσμος

Ματέο Σαλβίνι για εκλογές στην Ιταλία: «Με την Τζόρτζια Μελόνι θα κυβερνήσουμε αποδοτικά για 5 χρόνια»

«Θα κυβερνήσουμε πέντε χρόνια, ικανή η Μελόνι», δήλωσε ο Ματέο Σαλβίνι μετά τη νίκη του δεξιού συνασπισμού στις εκλογές στην Ιταλία. «Μπροστά μας έχουμε πέντε χρόνια σταθερότητας, έστω και αν το ποσοστό του 9% φυσικά δεν με ικανοποιεί», είπε ο γραμματέας της Λέγκα.

«Ξέρω ότι οι εκλογείς επιβράβευσαν την αντιπολίτευση. Για τη Λέγκα, η παραμονή στην κυβέρνηση δεν ήταν απλό πράγμα, αλλά θα το ξανάκανα. Μας κόστισε, αλλά με την Ιταλία κλειστή λόγω κορονοϊού, έπρεπε να το κάνουμε», πρόσθεσε ο Ματέο Σαλβίνι, μετά τις εκλογές στην Ιταλία που άλλαξαν ριζικά τον πολιτικό χάρτη της χώρας.

«Ποντάρουμε ότι θα εκλέξουμε τελικά 100 βουλευτές και γερουσιαστές», δήλωσε πριν από λίγο ο γραμματέας της Λέγκα, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ο ίδιος ευχαρίστησε για τη στήριξη τους οπαδούς της Λέγκα και τα στελέχη του κόμματός του για την συνεργασία και τόνισε: «Έπειτα από τόσα χρόνια, έχουμε μια εκλεγμένη κυβέρνηση με σαφή κεντροδεξιά πλειοψηφία. Υπολογίζω ότι θα κυβερνήσουμε για 5 χρόνια. Επικοινώνησα με την Τζόρτζια Μελόνι, είναι ιδιαίτερα ικανή και θα δουλέψουμε μαζί αποδοτικά».

«Μπροστά μας έχουμε πέντε χρόνια σταθερότητας, έστω και αν το ποσοστό του 9% φυσικά δεν με ικανοποιεί. Τώρα όμως θα είμαστε πρωταγωνιστές ενώ πριν, με τον Ντράγκι, ήμασταν απλοί κομπάρσοι», δήλωσε ακόμη ο Σαλβίνι.

Βίντεο με δηλώσεις του γραμματέα της Λέγκα:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τουρκικά και ισραηλινά μαχητικά απέφυγαν τελευταία στιγμή εμπλοκή πάνω από τη Δαμασκό την Παρασκευή
Κατά τη διάρκεια της μεγάλης κλίμακας ισραηλινής επίθεσης στη Δαμασκό τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη φέρεται να πραγματοποίησαν αναγνωριστικές πτήσεις στην περιοχή
Τουρκικό F-16
Η Ρώμη προετοιμάζεται για το κονκλάβιο: Καρδινάλιοι «ροκ σταρ», φήμες, τιραμισού και καρμπονάρες πριν την εκλογή του νέου Πάπα
Οι εκλέκτορες καρδινάλιοι κουτσομπολεύουν σε καφέ και εστιατόρια υπό το άγρυπνο βλέμμα των δημοσιογράφων - Μερικοί εκμεταλλεύονται την παρουσία των ΜΜΕ
καρδινάλιος Fernando Natalio Chomali Garib