Κόσμος

Mε κάταγμα στο βραχιόνιο ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών, Μισέλ Σαπέν

Ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Μισέλ Σαπέν νοσηλεύεται από την Κυριακή σε νοσοκομείο του Παρισιού, αφού έσπασε το χέρι του, όπως έγινε γνωστό από καλά πληροφορημένες πηγές.

Ο υπουργός, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο βραχιόνιο, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και θα παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι το βράδυ της Τρίτης.

Πηγές του περιβάλλοντός του ανέφεραν ότι ο Σαπέν “γλίστρησε ενώ έβαζε βενζίνη σε ένα πρατήριο καυσίμων”. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει πάντως “δεν τον εμποδίζει να συνεχίζει τη δουλειά του”, πρόσθεσαν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα