Κόσμος

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης που εισέβαλε με χασαπομάχαιρο στο πανεπιστήμιο του Οχάιο!

Ο νεαρός άνδρας που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του μια ομάδα πεζών και μαχαίρωσε περαστικούς στο πανεπιστήμιο του Οχάιο σήμερα ταυτοποιήθηκε ως ο Αμπντούλ Ραζάκ Αλί Αρτάν, ένας φοιτητής που σπούδαζε στο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα, δήλωσε η διευθύντρια δημόσιας ασφάλειας του πανεπιστημίου Μόνικα Μολ, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου.

“Μπορούμε να σας πούμε ότι ο ύποπτος ήταν φοιτητής στο πανεπιστήμιο” συμπλήρωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του πανεπιστημίου Κρεγκ Στόουν.

O ύποπτος της επίθεσης που έγινε σήμερα στο πανεπιστήμιο του Οχάιο στο Κολόμπους (βόρειες ΗΠΑ) χρησιμοποίησε ένα χασαπομάχαιρο και ένα αυτοκίνητο προκειμένου να τραυματίσει περαστικούς, σύμφωνα με τις αρχές, οι οποίες δεν αποκλείουν κανένα σενάριο περιλαμβανομένης μιας «τρομοκρατικής» ενέργειας.
«Γύρω στις 09.52 τοπική ώρα (17.52 ώρα Ελλάδας) ένας ύποπτος άνδρας έστριψε με το όχημά του στην 19η οδό Ουέστ με κατεύθυνση την λεωφόρο Κόλετζ και τραυμάτισε περαστικούς. Εξήλθε του οχήματός του και χρησιμοποίησε ένα χασαπομάχαιρο για να τραυματίσει περαστικούς» διευκρίνισε ο αρχηγός της αστυνομίας του πανεπιστημίου Κρεγκ Στόουν, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου.
Ένας αστυνομικός που έσπευσε στο σημείο άνοιξε πυρ εναντίον του και τον σκότωσε, σύμφωνα με τον πρύτανη Μάικλ Ντρέικ.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το «plan B» της Ευρωπαϊκής Ένωσης εάν η κυβέρνηση Τραμπ κάνει πίσω στον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
«Υπάρχει σχέδιο Β, αλλά πρέπει να εργαστούμε για το σχέδιο Α. Γιατί διαφορετικά, εάν επικεντρωθούμε στο σχέδιο Β, (αναπόφευκτα) αυτό θα συμβεί», δήλωσε η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάγια Κάλας
Η Κάγια Κάλας
Έντεκα τραυματίες, 3 σε κρίσιμη κατάσταση, από αυτοκίνητο που έπεσε σε πλήθος στην Κοπεγχάγη
«Το αυτοκίνητο χτύπησε έναν ποδηλάτη και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο κοντά σε ένα καφέ όπου υπάρχει εξωτερικός χώρος σαν βεράντα, όπου έριξε κάτω και άλλους ανθρώπους», διευκρίνισε η αστυνομία
Αστυνομικοί και διασώστες επιχειρούν στο Sortedam Dossering, όπου ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο πλήθος, Κοπεγχάγη, Δανία
Το μήνυμα του βασιλιά Καρόλου στους καρκινοπαθείς: «Κάθε διάγνωση είναι τρομακτική»
Ο βασιλιάς Κάρολος αναφέρθηκε στην εμπειρία του με τον καρκίνο, λέγοντας ότι «η διάγνωση καρκίνου δεν χρειάζεται ποτέ να σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσουμε το μέλλον χωρίς ελπίδα και υποστήριξη»
Ο βασιλιάς Κάρολος