Κόσμος

Μέγκαν Μαρκλ: Μόνο… στις φωτογραφίες έχει δει το μωρό το μισό βασιλικό σόι!

Η Μέγκαν Μαρκλ γέννησε το πρώτο της παιδί με τον πρίγκιπα Χάρι, όλος ο κόσμος είδε τις πρώτες φωτογραφίες, ωστόσο μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν δει επίσης... μόνο τις φωτογραφίες!

“Δυνατά” ονόματα της βασιλικής οικογένειας δεν έχουν ακόμη δει από κοντά το μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, πέντε ολόκληρες μέρες μετά την γέννησή του!

[read4more]

Μεταξύ αυτών, ο Πρίγκιπας Κάρολος, δηλαδή ο… παππούς του νεογέννητου Άρτσι (!), αλλά και η Καμίλα, ο θείος του μικρού, Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον!

Ο έβδομος στην σειρά για την διαδοχή του στέμματος, Άρτσι Χάρισον, γεννήθηκε την Δευτέρα και είχε γίνει γνωστό πως ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα θα συναντούσαν τον Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ σήμερα, άμα τη επιστροφή τους από την Γερμανία.

Πλέον έγινε γνωστό πως θα δουν το μωρό… από βδομάδα, με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ να βρίσκονται… πιο πίσω στην σειρά.

Το Παλάτι φυσικά δεν έκανε κάποιο σχόλιο για όλη αυτή την… κωλυσιεργία, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ δήλωνε τις προηγούμενες ημέρες πως δεν βλέπει την ώρα να δει το μωρό από κοντά.

Όπως και να ‘χει, οι… ψίθυροι και οι γκρίνιες στην Μεγάλη Βρετανία για την μυστικοπάθεια του ζευγαριού σχετικά με το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας, γίνονται κάθε μέρα και πιο έντονες!

Πηγή: dailymail.co.uk

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ρωσία και Ιράν θα υπογράψουν συμφωνία για την κατασκευή νέων μονάδων πυρηνικής ενέργειας σε ιρανικό έδαφος
Η Τεχεράνη κάνει στρατηγικά βήματα στον τομέα της πυρηνικής ενέργειας μετά τον πόλεμο με το Ισραήλ και τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στις αρχές Ιουνίου του 2025
Οι ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Νατάνζ
Ο Ερντογάν στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ με αιχμή τη Γάζα – Θερμή υποδοχή στο «Σπίτι της Τουρκίας» με τη σύζυγό του Εμινέ
Αύριο Τρίτη, 23.09.2025 η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη τον Ταγίπ Ερντογάν - Την Πέμπτη ο Ερντογάν στον Λευκό Οίκο για τη συνάντηση με Τραμπ
Ο Ερντογάν στη Νέα Υόρκη
Κυβερνοεπίθεση στα αεροδρόμια της Ευρώπης: Αλαλούμ στις ανακοινώσεις της ΕΕ για το hacking με κακόβουλο λογισμικό
Μετά από αλλεπάλληλες διορθώσεις, η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Κυβερνοασφάλειας επιβεβαιώνει ότι οι εκτεταμένες βλάβες στα αεροδρόμια οφείλονται σε επίθεση με ransomware
Ταξιδιώτες στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου
Κυβερνοεπίθεση σε αεροδρόμια στην Ευρώπη: Η ΕΕ επιβεβαιώνει hacking, αλλά αποσύρει κάθε αναφορά σε κακόβουλο λογισμικό
Αν και η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Κυβερνοασφάλειας επιβεβαίωσε ότι τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια δέχθηκαν κυβερνοεπίθεση, αφαίρεσε από την ανακοίνωσή της κάθε ρητή αναφορά σε κακόβουλο λογισμικό τύπου ransomware
Επιβάτες στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου 1