Κόσμος

Μέγκαν Μαρκλ: Μόνο… στις φωτογραφίες έχει δει το μωρό το μισό βασιλικό σόι!

Η Μέγκαν Μαρκλ γέννησε το πρώτο της παιδί με τον πρίγκιπα Χάρι, όλος ο κόσμος είδε τις πρώτες φωτογραφίες, ωστόσο μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν δει επίσης... μόνο τις φωτογραφίες!

“Δυνατά” ονόματα της βασιλικής οικογένειας δεν έχουν ακόμη δει από κοντά το μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, πέντε ολόκληρες μέρες μετά την γέννησή του!

[read4more]

Μεταξύ αυτών, ο Πρίγκιπας Κάρολος, δηλαδή ο… παππούς του νεογέννητου Άρτσι (!), αλλά και η Καμίλα, ο θείος του μικρού, Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον!

Ο έβδομος στην σειρά για την διαδοχή του στέμματος, Άρτσι Χάρισον, γεννήθηκε την Δευτέρα και είχε γίνει γνωστό πως ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα θα συναντούσαν τον Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ σήμερα, άμα τη επιστροφή τους από την Γερμανία.

Πλέον έγινε γνωστό πως θα δουν το μωρό… από βδομάδα, με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ να βρίσκονται… πιο πίσω στην σειρά.

Το Παλάτι φυσικά δεν έκανε κάποιο σχόλιο για όλη αυτή την… κωλυσιεργία, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ δήλωνε τις προηγούμενες ημέρες πως δεν βλέπει την ώρα να δει το μωρό από κοντά.

Όπως και να ‘χει, οι… ψίθυροι και οι γκρίνιες στην Μεγάλη Βρετανία για την μυστικοπάθεια του ζευγαριού σχετικά με το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας, γίνονται κάθε μέρα και πιο έντονες!

Πηγή: dailymail.co.uk

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ θέλουν να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία μέχρι τον Ιούνιο
Ρώσοι, Ουκρανοί και Αμερικανοί διεξήγαγαν δύο κύκλους διαπραγματεύσεων στο Αμπού Ντάμπι για μια κατάπαυση των εχθροπραξιών, ενώ ο ρωσικός στρατός συνεχίζει να πλήττει σκληρά το ουκρανικό ενεργειακό δίκτυο
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
«Σαμποτάζ» στους ιταλικούς σιδηροδρόμους ενόψει της έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων εξετάζουν οι αρχές
Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά τρία περιστατικά στις γραμμές των σιδηροδρόμων γύρω από την Μπολόνια και δεν αποκλείει να έχουν ενδεχομένως σχέση με τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες
Γενική εικόνα των επιβατών που κατευθύνονται προς την αποβάθρα εν όψει των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Μιλάνου Κορτίνα 2026
Ακυρώνεται το φεστιβάλ ανθισμένων κερασιών στο Φούτζι στην Ιαπωνία λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς τουριστών
Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, καταγράφηκαν επανειλημμένα περιστατικά όπως «εισβολή σε ιδιωτικές κατοικίες χωρίς άδεια για χρήσης της τουαλέτας», «ρίψη σκουπιδιών» και «αφόδευση σε ιδιωτικές αυλές σπιτιών»
Κερασιές στην Ιαπωνία