Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Μέγκαν Μαρκλ, Πρίγκιπας Χάρι και μια “πληγωμένη” Βασίλισσα…

Μέγκαν Μαρκλ
Φωτογραφία Αρχείου: Reuters

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους με την βασιλική οικογένεια και οι πρώτες αντιδράσεις του Παλατιού είναι γεγονός.

Η βρετανική βασιλική οικογένεια αντέδρασε αργά το βράδυ της Τετάρτης, 08.01.2020, στην ανακοίνωση του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ πως κάνουν ένα βήμα πίσω από την βασιλική οικογένεια…

Το Παλάτι τόνισε ότι “κατανοεί” τη βούληση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν να αποστασιοποιηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Προειδοποίησε, όμως, ότι αυτή η αποχώρηση είναι “περίπλοκη” και θα πάρει “χρόνο”.

“Οι συζητήσεις με τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ είναι σε πρώιμο στάδιο. Κατανοούμε την επιθυμία τους να ακολουθήσουν άλλο δρόμο, ωστόσο χρειάζεται χρόνος προκειμένου να διευθετηθούν περίπλοκα θέματα”, αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

“Πλήγωσαν” το Παλάτι Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι

Την ίδια ώρα, πάντως, ο ανταποκριτής του BBC στο Παλάτι, Jonny Dymond, μεταφέρει στο Twitter μια πληροφορία που δείχνει πως υπάρχει περισσότερη πικρία στο Μπάκιγχαμ από όσο φαίνεται στην παραπάνω επίσημη διαρροή.

Click4more: “Υπάρχω, δεν ζω”! Μέγκαν και Χάρι… το είχαν σχεδόν προαναγγείλει! video

“Μια πηγή του Παλατιού λέει στο BBC πως τα ανώτατα μέλη της βασιλικής οικογένειας νιώθουν “πληγωμένα” από την ανακοίνωση πως ο Χάρι και η Μέγκαν προτίθενται να αποσυρθούν από τους τωρινούς βασιλικούς τους ρόλους. Η πηγ’η επιβεβαίωσε πως από κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν ζητήθηκαν συμβουλές”.

Δείτε την ανάρτηση

Φωτογραφίες: Reuters.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις