Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μελάνια Τραμπ: Συγκλονιστική εμφάνιση!

Μελάνια Τραμπ

Η Μελάνια Τραμπ είναι από τις γυναίκες που τα έχουν όλα. Πρόσωπο που μαγνητίζει, αναλογίες που κόβουν την ανάσα και στυλ που καταφέρνει και τους πιο απαιτητικούς να το αποθεώσουν.

Η Μελάνια Τραμπ έκανε το θαύμα της και πάλι. Με μία συγκλονιστική εμφάνιση στην Χαβάη, “εξαφάνισε” τον σύζυγο της και κέρδισε τις εντυπώσεις. Ο Ντόναλντ Τραμπ ξεκίνησε χθες (03.11.2017) την περιοδεία του στην Ασία.

Από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει η σύζυγος του. Το πρώτο ζευγάρι της Αμερικής έκανε μία στάση στην Χαβάη και εκεί η Μελάνια έκανε αυτό που τόσο καλά ξέρει… Εντυπωσίασε!

https://www.youtube.com/watch?v=Rj-2Oc7PWVA

Μελάνια Τραμπ: Η εμφάνιση της

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επέλεξε να φορέσει ένα μίντι vintage φόρεμα σε σπασμένο λευκό, το οποίο συνδύασε με μία λεπτή μαύρη δερμάτινη ζώνη στη μέση της. Το φόρεμα της απογείωσε με τις υπέρκομψες γόβες της, οι οποίες ήταν κροκό σε ασπρόμαυρους τόνους.

https://www.youtube.com/watch?v=zHjEknT4gyQ

Η ίδια μαζί με τον σύζυγο της, σκόρπισαν πέταλα λουλουδιών στα νερά του USS Arizona Memorial, του εθνικού μνημείου που βρίσκεται στο σημείο όπου βυθίστηκε το θωρηκτό USS Arizona στο Περλ Χάρμπορ.

Στην πλωτή εξέδρα που κατασκευάστηκε στον όρμο αναγράφονται τα ονόματα των εκατοντάδων Αμερικανών που έπεσαν νεκροί κατά τη διάρκεια της αιφνιδιαστικής επίθεσης των Ιαπώνων το 1941, η οποία και θα σηματοδοτούσε την είσοδο των Ηνωμένων Πολιτειών στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το προεδρικό ζεύγος παρέστη στην κατάθεση στεφάνου μπροστά από το μνημείο.

Μελάνια Τραμπ: Οι γιαπωνέζες αμαζόνες που θα γίνουν η σκιά της!

Δήλωση Τραμπ

Πριν από την 20λεπτη επίσκεψη στο μνημείο, ο Τραμπ είχε συναντηθεί με τους επικεφαλής της Αμερικανικής Διοίκησης στον Ειρηνικό για να συζητήσει θέματα ασφάλειας στην περιοχή.

Σε ένα σύντομο σχόλιό του στους δημοσιογράφους, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ενθουσιασμένος με την ιδέα του “πολύ ιδιαίτερου” ταξιδιού στο Περλ Χάρμπορ. “Έχω διαβάσει για το θέμα αυτό, έχω ακούσει να μιλούν γι’ αυτό, το έχω μελετήσει, αλλά δεν το είχα δει ποτέ. Και αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για μένα”, τόνισε.

Τραμπ: Πήρε Μελάνια και πάει… Κιμ Γιονγκ Ουν! [pics]

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις