Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μελάνια Τραμπ: Με τις γόβες στους πληγέντες του τυφώνα Χάρβεϊ

Μελάνια Τραμπ: Με τις γόβες στους πληγέντες του τυφώνα Χάρβεϊ
REUTERS

Με look militaire αλλά… μέχρι την μέση, η Μελάνια Τραμπ αποφάσισε να ταξιδέψει μετά του συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ στο Τέξας. Τις γόβες της δεν τις αποχωρίζεται ακόμα και να χτυπήσει τυφώνας.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έβαλε το στρατιωτικό μπουφανάκι της, φόρεσε το παντελονάκι της, αλλά η γόβα – γόβα. Τι κι αν θα επισκεφθεί τους πληγέντες από τον τυφώνα Χάρβεϊ. Τι κι αν ο Ντόναλντ φόρεσε μποτάκια, έστω και καστόρινα. Η Μελάνια, κυρία! Ακόμα και τα γυαλιά ηλίου που φόρεσε ήταν στο κλίμα του τυφώνα. Γιατί η Μελάνια, ξέρει.

Η αλήθεια είναι ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν θα επισκεφτεί το Χιούστον στο οποίο επικρατεί δραματική κατάσταση λόγω του τυφώνα Χάρβεϊ, αλλά θα μεταβεί στο δυτικό Τέξας για να επιθεωρήσει τις εκεί ζημιές.  Ίσως εκεί τα μποτάκια του Προέδρου να είναι περιττά και οι γόβες της Πρώτης Κυρίας, Μελάνια Τραμπ κατάλληλες για την περίσταση.

«Είμαστε μια αμερικανική οικογένεια, θα πολεμήσουμε μαζί», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος, επιθυμώντας να παρουσιαστεί ενωτικός, ένα ρόλο που δεν έχει καταφέρει να ενσαρκώσει εδώ και επτά μήνες που βρίσκεται στον Λευκό Οίκο.

«Η κυβέρνησή μου βρίσκεται σε στενό συντονισμό με την Πολιτεία και τις τοπικές αρχές στο Τέξας και τη Λουιζιάνα για να σώσουμε ζωές και ευχαριστούμε τους διασώστες και όλους όσοι συμμετέχουν στις προσπάθειες», δήλωσε ο Τραμπ στους δημοσιογράφους.

πηγη φωτο: REUTERS

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις