Κόσμος

Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ σκότωσε τον τρομοκράτη της Χαμάς που βεβήλωσε το σώμα της Σάνι Λουκ

Ο τρομοκράτης της Χαμάς που βεβήλωσε τη σορό της Σάνι Λουκ στη Γάζα στις 7 Οκτωβρίου έπεσε νεκρός από πυρά στρατιωτών του Ισραήλ, υποστηρίζει η οικογένεια της 22χρονης και μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Την ημέρα που ξέσπασε ο πόλεμος μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, η Σάνι Λουκ έπεσε στα χέρια των τρομοκρατών και στα σοκαριστικά βίντεο που έκαναν τον γύρο του ίντερνετ, φαίνεται ένας από αυτούς να φτύνει και να σέρνει το γυμνό σώμα της.

Τώρα, οι γονείς της φέρονται να δήλωσαν ότι ο τρομοκράτης της Χαμάς έχει εξοντωθεί από τον στρατό του Ισραήλ.

Πιο αναλυτικά, η μητέρα της Σάνι Λουκ αποκάλυψε στον τηλεοπτικό παρουσιαστή Ράμπι Σμάλεϊ ότι οι IDF εντόπισαν και σκότωσαν «το κτήνος της Χαμάς» που ήταν υπεύθυνο για τη «βεβήλωση» του σώματος της κόρης της.

Η Σάνι Λουκ κηρύχθηκε επίσημα νεκρή στις 30 Οκτωβρίου, επειδή ένα τμήμα του κρανίου της βρέθηκε στο σημείο του αιματοκυλίσματος στο φεστιβάλ μουσικής Σούπερνοβα κοντά στα σύνορα του Ισραήλ με τη Γάζα, εκεί όπου επιτέθηκαν οι τρομοκράτες της Χαμάς και προκάλεσαν μακελειό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τέλος εποχής για τον USAID μετά από σχεδόν 60 χρόνια - Ό,τι απομείνει ενσωματώνεται στο υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ
Το «τέλος εποχής» για τον USAID μπορεί να οδηγήσει σε πάνω από 14 εκατομμύρια επιπλέον θανάτους ευάλωτων ανθρώπων μέχρι το 2030 – και το ένα τρίτο από αυτούς θα είναι παιδιά
USAID
Κακόγουστο αστείο Τραμπ στα εγκαίνια του κέντρου κράτησης μεταναστών «Alligator Alcatraz»: «Θα τους μάθουμε πώς να τρέχουν μακριά από αλιγάτορες»
Το κέντρο κράτησης μεταναστών «Alligator Alcatraz» είναι σε έναν τεράστιο υποτροπικό υγρότοπο, γεμάτο από αλιγάτορες, κροκόδειλους και πύθωνες
Ο Ντόναλντ Τραμπ στο προσωρινό κέντρο κράτησης μεταναστών «Αλκατράζ των αλιγάτορων» στο Οτσόπι της Φλόριντα
12
Ο Τραμπ απειλεί τον Μασκ με απέλαση και περικοπή των επιδοτήσεων στις επιχειρήσεις του
ο Ντόναλντ Τραμπ νωρίτερα ανέφερε πως η Επιτροπή Κυβερνητικής Αποτελεσματικότητας (DOGE), επικεφαλής της οποίας ήταν για ένα τετράμηνο ο Μασκ, θα μπορούσε να περικόψει τις επιδοτήσεις των επιχειρήσεών του
Ο Ντόναλντ Τραμπ 17