Κόσμος

MH17: Πατέρας τριών θυμάτων κατά Τραμπ: «Φιλάς τον κ@λο του ανθρώπου που έριξε το αεροπλάνο!»

Ο πατέρας τριών παιδιών από την Αυστραλία που ήταν στην μοιραία πτήση της Malaysia Airlines το 2014 με τους 298 νεκρούς ξέσπασε κατά του Ντόναλντ Τραμπ για την στάση που κράτησε στην συνάντηση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στο Ελσίνκι.

Το αεροπλάνο είχε συντριβεί στην Ουκρανία στις 17 Ιουλίου του 2014 όταν το χτύπησε ρωσικός πύραυλος. Τα παιδιά του Αντονι Μάσλιν,  ήταν μέσα στο μοιραίο αεροπλάνο και ανήμερα της επετείου της τραγωδίας εξέφρασε την οργή του. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες ρωσικός πύραυλος έριξε το αεροπλάνο κάτι το οποίο δεν αποδέχεται η Μόσχα.

Ο Αντονι Μάσλιν απευθυνόμενος στον αμερικανό Πρόεδρο έγραψε στο Facebook:

«Το ότι η πτήση MH17 ανατινάχτηκε στον αέρα και 298 αθώοι πολίτες δολοφονήθηκαν είναι ένα αδιάψευστο γεγονός. Το ότι το αεροπλάνο χτυπήθηκε από έναν ρωσικό πύραυλο είναι ένα αδιάψευστο γεγονός. Το ότι μέσα στο αεροπλάνο ήταν τα 3 μας παιδιά και ο παππούς τους και σκοτώθηκαν και καταστράφηκαν οι ζωές μας και άλλες τόσες ζωές είναι ένα αδιάψευστο γεγονός. Το ότι ο άνδρας που του φιλάς τον κώλο το έκανε αυτό και συνεχίζει να ψεύδεται είναι ένα αδιάψευστο γεγονός».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τρομοκρατική επίθεση σε ορθόδοξη εκκλησία στη Συρία: Εφτασαν τους 22 οι νεκροί - «Άνοιξε πυρ και μετά πυροδότησε εκρηκτικά»
Αυτόπτης μάρτυρας, είπε πως «κάποιος μπήκε στην εκκλησία με όπλο» κι άρχισε να ρίχνει αδιακρίτως. Όταν πιστοί «προσπάθησαν να τον σταματήσουν», πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία είχε ζωστεί
Η τρομοκρατική επίθεση στην Ελληνορθόδοξη εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην Ντουεϊλάα της Δαμασκού
3
«Η τιμωρία συνεχίζεται» - Η πρώτη αντίδραση του Αλί Χαμενεϊ μετά τους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ στο Ιράν
Η ανάρτησή του συνοδεύεται με μια νεκροκεφαλή με το σήμα της σημαίας του Ισραήλ να δέχεται πυρά - «Ο σιωνιστής εχθρός έκανε ένα σοβαρό λάθος, διέπραξε ένα μεγάλο έγκλημα» έγραψε ο Χαμενεϊ
Ο Αλί Χαμενεϊ
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
8
Νετανιάχου: «Είμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων μας, όταν εκπληρωθούν θα σταματήσουν οι εχθροπραξίες με το Ιράν»
«Δεν έχω αμφιβολίες ότι πρόκειται για ένα καθεστώς που θέλει να μας εξαφανίσει και για τον λόγο αυτόν ξεκινήσαμε αυτήν την επιχείρηση» τονίζει ο Ισραηλινός πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου 7