Κόσμος

Μια 100χρονη ανάμεσα στους 3 νέους νεκρούς στη Μελβούρνη

Η πολιτεία της Βικτώρια, η δεύτερη πολυπληθέστερη στην Αυστραλία, μετρά άλλους τρεις νεκρούς από τον κορονοϊό.

Εκτός από τους τρεις νεκρούς, η πολιτεία της Αυστραλίας κατέγραψε επίσης 374 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 (κορονοϊός) σε 24 ώρες, σε σχέση με 275 την προηγουμένη μέρα.

Μια γυναίκα άνω των 100 ετών, μια γυναίκα άνω των 90 ετών και μια γυναίκα άνω των 80 ετών υπέκυψαν στο σοβαρό οξύ σύνδρομο του αναπνευστικού που προκαλεί ο νέος κορονοϊός, διευκρίνισε ο επικεφαλής της πολιτειακής κυβέρνησης Ντάνιελ Άντριους κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων στη Μελβούρνη.

Ως σήμερα, η πολιτεία έχει καταγράψει λίγες λιγότερες από 6.300 επιβεβαιωμένες μολύνσεις από τον κορονοϊό, με άλλα λόγια περίπου τις μισές από το σύνολο των περιπτώσεων στην Αυστραλία.

Η κυβέρνηση της Βικτώριας, η οποία επιβάλλει lockdown έξι εβδομάδων στη Μελβούρνη, απαιτεί όλοι οι πολίτες της να φορούν μάσκες όταν βγαίνουν από τα σπίτια τους, εν μέσω θεαματικής ανόδου της καμπύλης των μολύνσεων.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τσάρλι Κερκ, ο ακτιβιστής που μάγεψε τον Τραμπ – Ένας υπέρμαχος της οπλοκατοχής που τελικά τον σκότωσε
«Όταν οι άνθρωποι σταματούν να μιλούν, έρχεται η βία» είχε πει σε ένα από τα αγαπημένα του debate με φοιτητές - Ο Τσάρλι Κερκ εκτελέστηκε από ελεύθερο σκοπευτή ενώ μιλούσε σε πλήθος
Τσάρλι Κερκ
2
Πενήντα νεκροί στην πόλη της Γάζας από ισραηλινές επιθέσεις: Εντολή εκκένωσης από τους IDF – «Θα χρησιμοποιήσουμε βία»
Εκατοντάδες χιλιάδες Παλαιστίνιοι έχουν λάβει οδηγίες να εγκαταλείψουν τη μεγαλύτερη πόλη της Λωρίδας της Γάζας πριν τεθεί υπό ισραηλινό έλεγχο
Ένα αγόρι τρέχει καθώς καπνός αναδύεται από μία εγκαταλελειμμένη πολυκατοικία, που στέγαζε εκτοπισμένους Παλαιστινίους, μετά από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή, στην πόλη της Γάζας
1
Ελλάδα, ΗΠΑ και 41 ακόμη χώρες καταδικάζουν τα ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της Πολωνίας – «Βαθιά ανησυχία για τις 19 παραβιάσεις»
Η Πολωνία τόνισε ότι «οι απερίσκεπτες ενέργειες της Ρωσίας αποτελούν παραβίαση του διεθνούς δικαίου και αποσταθεροποιητική κλιμάκωση που φέρνει την περιοχή πιο κοντά στη σύγκρουση από κάθε άλλη φορά»
Στρατιώτες περπατούν δίπλα σε ένα σημείο όπου η στέγη ενός σπιτιού καταστράφηκε, μετά την παραβίαση του πολωνικού εναερίου χώρου από ρωσικά drones κατά τη διάρκεια επίθεσης στην Ουκρανία, μερικά από τα οποία καταρρίφθηκαν από την Πολωνία με την υποστήριξη των συμμάχων της στο ΝΑΤΟ 2