Κόσμος

Μια ανάσα από την Ελλάδα η Angelina Jolie – ΦΩΤΟ

Στην κυριολεξία μια ανάσα από την Ελλάδα είναι η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ Αντζελίνα Τζολί αφού επισκέπτεται τον Λίβανο θέλοντας έτσι να θυμήσει σε όλους την πέμπτη επέτειο από την έναρξη του πολέμου στην Συρία.

 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η εφημερίδα «Εμπρός» η Αντζελίνα Τζολί θα βρεθεί σήμερα στη Λέσβο προκειμένου να δει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί στο νησί με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που φτάνουν εκεί από τα τουρκικά παράλια! Η Τζολί, θα φτάσει αποψε στο νησί και σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Εμπρός», θα παραμείνει για δύο μέρες στη Λέσβο ενώ αναμένεται να επισκεφτεί, τη Σκάλα Συκαμιάς, το Κέντρο Προσωρινής Κράτησης στη Μόρια αλλά και τον Καρά Τεπέ.

Η διάσημη ηθοποιός, ως Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, επισκέπτεται συχνά περιοχές του πλανήτη, που μαστίζονται από κρίσεις και πολέμους. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι η Αντζελίνα Τζολί θα συνοδεύεται και από τηλεοπτικό συνεργείο. Η Αντζελίνα Τζολί είναι Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΤΖΟΛΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: REUTERS

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σκηνικό πολέμου με 36 νεκρούς άμαχους σε Ινδία και Πακιστάν – Μαίνονται οι εχθροπραξίες και οι βομβαρδισμοί στο Κασμίρ
26 οι νεκροί άμαχοι στο Πακιστάν, ανάμεσά τους και ένα παιδί - Στους 10 οι νεκροί στην Ινδία - Αυξάνεται και ο αριθμός των τραυματιών - Στα πρόθυρα του πολέμου οι 2 χώρες
Στρατός Πακιστάν 3
Ανανεώθηκε πριν 49 λεπτά
Η Χαμάς δεν βλέπει κανένα νόημα στις διαπραγματεύσεις για εκεχειρία – Χάνεται και η τελευταία ελπίδα στη Γάζα
Οι ευρείας κλίμακας ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις αντιποίνων έχουν μετατρέψει μεγάλο μέρος της Γάζας σε σωρούς από συντρίμμια και στοίχισαν τη ζωή σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους
Βομβαρδισμός στη Λωρίδα της Γάζας