Κόσμος

Μια “μούφα” εξαφάνιση!

Τελικά η εξαφάνιση δεν ήταν…εξαφάνιση!

Για «κατασκευασμένο» περιστατικό χαρακτήρισε την «εξαφάνιση» του 6χρονου Φάλκον Χίνι, στο Κολοράντο των ΗΠΑ, ο σερίφης Τζιμ Αλντερντεν, που έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης.  Το επόμενο διάστημα θα απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος των γονέων του παιδιού.


Ο Τζιμ Αλντερντεν υποστήριξε πως οι γονείς παραπλάνησαν την αστυνομία και την κοινή γνώμη. Έτσι πίστευαν πως θα κέρδιζαν δημοσιότητα και ίσως οικονομικά οφέλη, αν τους γινόταν πρόταση με μετάσχουν σε τηλεοπτικό ριάλιτι.


Οι γονείς του αγοριού δηλώνουν πρόθυμοι να παραδοθούν στις αρχές, για να αποφύγουν «το δημόσιο διασυρμό τού να συλληφθούν μπροστά στα παιδιά τους».


Την περασμένη εβδομάδα, οι γονείς του 6χρονου ειδοποίησαν τις αρχές ότι ο γιος τους είχε μπει στο αυτοσχέδιο αερόστατο που είχε φτιάξει ο πατέρας του, αλλά όταν αυτό προσγειώθηκε ο μικρός είχε χαθεί.

Τελικά, το αγόρι βρέθηκε στη σοφίτα του σπιτιού του και στις αρχές είπε ότι κρύφτηκε εκεί γιατί φοβόταν τον πατέρα του που νωρίτερα τον είχε μαλώσει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Την «όρεξη» του Τραμπ για τη Γροιλανδία θέλουν να κόψουν Γερμανία και Βρετανία στέλνοντας δυνάμεις του ΝΑΤΟ
Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δηλώσει στις 9 Ιανουαρίου πως οι ΗΠΑ θα πρέπει να αποκτήσουν τη Γροιλανδία, προκειμένου να αποτραπεί ενδεχόμενη μελλοντική κατάληψή της από τη Ρωσία ή την Κίνα
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει βάλει σταθερά στο στόχαστρό του τη Γροιλανδία
Η Κούβα απαντά στις απειλές Τραμπ: «Έτοιμοι να υπερασπιστούμε την πατρίδα μέχρι την τελευταία σταγόνα αίματος»
«Η Κούβα είναι ένα ελεύθερο, ανεξάρτητο και κυρίαρχο έθνος. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι θα κάνουμε», ξεκαθαρίζει ο Κουβανός πρόεδρος, Μιγκέλ Ντίαζ-Κανέλ
Η σημαία της Κούβας
Κλιμακώνονται οι διαμαρτυρίες στο Ιράν: Το Ισραήλ «παρακολουθεί στενά» την ώρα που ετοιμάζει επίθεση εναντίον της Χεζμπολάχ στο Λίβανο
Πάνω από 500 οι νεκροί διαδηλωτές στο Ιράν - Ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι οι διαμαρτυρίες είναι «εσωτερική υπόθεση του Ιράν», αλλά «θα είναι εξοπλισμένος για να ανταποκριθεί με δύναμη, αν χρειαστεί»
Γυναίκα σε διαμαρτυρία υπέρ του Ιράν