Κόσμος

Μια που την λένε Όμορφη χώρισε με έναν που τον λένε Σαββατοκύριακο

Υπάρχει ένα μοντέλο που την λένε Bella Hadid. Δηλαδή το μικρό της όνομα είναι (όμορφη). Ως εδώ καλά. Μέχρι πρόσφατα, αυτό το μοντέλο που είναι όνομα και πράγμα τα είχε με έναν τύπο - μουσικό στο επάγγελμα - που τον λένε The Weeknd (δηλαδή σαββατοκύριακο).

Θα μου πείτε τι μας νοιάζει εμάς. Και δίκιο θα έχετε. Όμως, απ’ ότι φαίνεται η σχέση και περισσότερο ο χωρισμός της Όμορφης με τον Σαββατοκύριακο απασχολεί και τα ξένα ΜΜΕ αλλά και όσους τα διαβάζουν.

Για παραδειγμα το Page Six μας ενημέρωσε – για να μην έχουμε αγωνία – ότι η 20χρονη Μπέλα έχει ξεπεράσει τον χωρισμό της με τον Σαββατοκύριακο.

Δεν έχουμε ιδέα τι μέρα ήταν, αλλά την περασμένη εβδομάδα η Μπέλα πετούσε από τη Νέα Υόρκη στο Μαϊάμι και δίπλα της, στην πρώτη θέση, καθόταν ο Χανκ Φρίιντ, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Sanctuary, που βρίσκεται στην Times Square.
Ο Φρίιντ απολάμβανε ένα μπλάντι μέρι, οπότε η Χαντίντ που είχε παραγγείλει ένα ποτήρι κόκκινο κρασί του είπε: «Νομίζω ότι πίνω λάθος ποτό. Θα μου δώσετε αυτό που πίνετε».

Στη συνέχεια οι δύο τους αντάλλαξαν τους αριθμούς των τηλεφώνων τους και όπως υποστηρίζει το περιοδικό μετά τα μεσάνυχτα ο Φρίιντ δέχτηκε ένα μήνυμα στο κινητό του με το οποίο η Μπέλα τον προσκαλούσε να πάει μαζί της σε ένα κλαμπ. Ο Φρίιντ όμως, που είναι παντρεμένος, αρνήθηκε την πρόσκληση. (σ.σ. αλλά τηλέφωνο αντάλλαξε με το μοντέλο…)

Ήταν Δευτέρα πάντως όταν η Μπέλα φορώντας αυτά τα ρούχα είδε τον πρώην αγαπημένο της The Weeknd να εμφανίζεται στο Met Gala με τη νέα του φίλη Σελίνα Γκόμεζ και δήλωσε στο Teen Vogue «Η αγάπη πονάει, αλλά πρέπει να το περάσω».

ΦΩΤΟ REUTERS

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
NYT: Βαλλιστικοί πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από το Μπαχρέιν προς το Ιράν – Η πρώτη αμερικανική επίθεση από χώρα του Κόλπου
Φαίνεται πως οι πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από αμερικανικό εκτοξευτήρα – Δεν έχει διευκρινιστεί αν την επίθεση την εξαπέλυσε ο στρατός του Μπαχρέιν ή των ΗΠΑ οι οποίες έχουν βάσει στην χώρα
NYT: Βαλλιστικοί πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από το Μπαχρέιν προς το Ιράν – Η πρώτη αμερικανική επίθεση από χώρα του Κόλπου
Εικόνες από το χτύπημα στην αμερικανική πρεσβεία στη Βαγδάτη - Αναφορές ότι επλήγη και το ελικοδρόμιο
Σύμφωνα με το Reuters και το Associated Press, πύραυλος χτύπησε την πρεσβεία, ενώ όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο, το κτίριο της αμερικανικής διπλωματικής αποστολής χτυπήθηκε από drone
Πυκνός καπνός βγαίνει από το κτίριο της αμερικανικής πρεσβείας στη Βαγδάτη
Το Ιράν απειλεί να κάνει στάχτη πετρελαϊκές και ενεργειακές εγκαταστάσεις των ΗΠΑ – «Η Τεχεράνη ηττήθηκε και θέλει συμφωνία», απαντά ο Τραμπ
Δεν αναφέρθηκαν ζημιές στις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις του Ιράν, στο νησί Χαργκ - «Είμαστε σε θέση να κυριαρχήσουμε» λέει ο Τραμπ
U.S. President Donald Trump gestures from the stage next to U.S. Representative Steve Scalise (R-LA) at Trump National Doral Miami in Miami, Florida, U.S., March 9, 2026. REUTERS/Kevin Lamarque TPX IMAGES OF THE DAY