Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μικρός Μπεν: Υπόνοιες για νέα στοιχεία από τη μητέρα – Η δραματική έκκληση

μικρός Μπεν

– Η έκκληση από τη μητέρα του μικρού Μπεν σε όποιον γνωρίζει πληροφορίες να επικοινωνήσει με τις αρχές
– Αφήνει υπόνοιες πως οι ερευνητές έχουν στη διάθεσή τους νέα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης
– Το σπαρακτικό μήνυμα που συνόδευε φωτογραφία του και ανέβασε στην επίσημη σελίδα αναζήτησής του στο facebook

Η μητέρα του Μπεν Νίνταμ μίλησε ένα μήνα μετά τη συμπλήρωση 26 ετών από την εξαφάνισή του. Υπαινίχθηκε πως η αστυνομία έχει νέα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση.

Η Kerry Needham μίλησε για την εξαφάνιση, προτρέποντας όποιον έχει πληροφορίες για το που έχει ταφεί να μιλήσει. Ο μικρός Μπεν εξαφανίστηκε το 1991 ενώ βρίσκονταν στην Κω. Επιβεβαιώνει πως οι ερευνητές εργάζονται πάνω σε νέους πιθανούς οδηγούς που μπορει να οδηγήσουν στην εξιχνίασης της πολύκροτης υπόθεσης.

“Αν και τα πράγματα φαίνονται ήσυχα, υπάρχουν πολλά που γίνονται στο παρασκήνιο στις έρευνες αναζήτησης για τον Μπεν”, έγραψε στην επίσημη σελίδα αναζήτησής του στο facebook.

Ζήτησε από τους followers να μοιραστούν μια φωτογραφία του μικρού Μπεν με ένα σπαρακτικό μήνυμα. “Το όνομά μου είναι Ben Needham. Εξαφανίστηκα στις 24 Ιουλίου 1991. Ήμουν 21 μηνών όταν είχα ένα δύστυχημα στην Κω. Η οικογένειά μου προσπαθεί να με βρει και να με φέρει πίσω σπίτι. Με χρειάζονται, τους χρειάζομαι. Σας παρακαλώ πείτε σε κάποιον που βρίσκομαι”.

Μικρός Μπεν: Η μεγάλη συνωμοσία

Ο μικρός Μπεν εξαφανίστηκε τρεις μήνες πριν από τα δεύτερα γενέθλιά του. Ερευνητές από την αστυνομία του Yorkshire ταξίδεψαν στην Κω και έκαναν έρευνες τον περασμένο Σεπτέμβριο. Είχαν πληροφορίες πως ο Κωνσταντίνος Μπάρκας μπορεί να ευθύνεται.

Αφού έκαναν ανασκαφές στο σημείο που είδαν για τελευταία φορά τον μικρό Μπεν, βρήκαν 93 αντικείμενα. Ανάμεσά τους ένα κόκκινο αυτοκινητάκι που ήταν του μικρού παιδιού. Η μητέρα του κατέρρευσε και ξέσπασε σε δάκρυα. Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του επισκέφτηκαν το σημείο όπου φοβούνται ότι σκοτώθηκε.

Τον περασμένο μήνα, 26 χρόνια μετά την εξαφάνισή του, επιβεβαιώθηκε πως είχε βρεθεί αίμα στο αυτοκινητάκι, καθώς και σε ένα σανδάλι του παιδιού. “Αυτό επιβεβαιώνει όλα όσα υποψιάζεται η αστυνομία. Το καθιστά πολύ πραγματικό. Πιστεύουμε αυτό που πιστεύουν”, δήλωνε η μητέρα του μετά τα νέα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν.

“Μοιάζει περισσότερο συνομωσία επειδή δεν βρήκαν το πτώμα του Μπεν. Αυτό μου αποδεικνύει χωρίς αμφιβολία πως τον μετακίνησαν και τον έθαψαν σε άλλο σημείο. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Ήταν συγκάλυψη”. Στο τελευταίο της ποστ στο facebook προτρέπει όποιον έχει πληροφορίες για τον μικρό Μπεν να επικοινωνήσει με την αστυνομία του Yorkshire.

Πηγή: The Sun

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις