Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Μηνύει το Fox για την αιματηρή γκάφα με τσεκούρι

Μηνύει το Fox για την αιματηρή γκάφα με τσεκούρι

Ήταν πριν από τρία χρόνια που οι εικόνες από το τρομακτικό ατύχημα του Jeff Prosperie έκανε τον γύρο του κόσμου.

Ο τυμπανιστής Jeff Prosperie χτυπήθηκε από τσεκούρι στη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης όταν ένα κόλπο πήγε εντελώς στραβά.

Ο Jeff Prosperie υποστηρίζει ότι υπέφερε από πόνο, παραμόρφωση και απώλεια σωματικής λειτουργίας μετά το χτύπημα που δέχτηκε με τσεκούρι τη Μέρα της Σημαίας στη Νέα Υόρκη το 2015.

Κατηγορεί τον συμπαρουσιαστή Pete Hegseth πως λειτούργησε με αμέλεια όταν πέταξε το τσεκούρι προς τον στόχο στο πεζοδρόμιο και τον χτύπησε στο χέρι.

Η ανακοίνωση του Fox News

“Το περιστατικό που εμπλέκεται ο Jeff Prosperie το 2015 ήταν ατυχές και εντελώς ακούσιο. To Fox News ζήτησε αμέσως συγγνώμη και προσέφερε ιατρική βοήθεια που αρνήθηκε λέγοντας ότι είναι εντάξει.

Το δίκτυο προσέφερε επίσης αποζημίωση την οποία και αρνήθηκε. Δεν έχουμε ακούσει τον Prosperie από το 2015 οπότε η αγωγή μας προκαλεί έκπληξη και την επανεξετάζουμε” τόνισε εκπρόσωπος του Fox News.

O Prosperie υποστηρίζει ότι ο στόχος ήταν τοποθετημένος με αμέλεια σε μια περιοχή όπου έβαζε τον ίδιο και τους άλλους πεζούς σε κίνδυνο. Όπως τονίζει, ήταν τα στελέχη του Fox & Friends που του είπαν να στέκεται πίσω από τον στόχο.

Παρά το γεγονός ότι γνώριζαν τον πιθανό κίνδυνο. Δεν είχαν καταφέρει μάλιστα να εκπαιδεύσουν τον Hegseth να ρίξει το τσεκούρι.

Υποστηρίζει πως το δίκτυο ενήργησε με απερίσκεπτη αδιαφορία για την ασφάλεια των άλλων ενώ σχεδίαζαν το κόλπο και το σετ. Ο Prosperie είναι ένας από τους πρωτοπόρους τυμπανιστές του The Hellcats, που αποτελεί τμήμα της West Point Band του Στρατού των ΗΠΑ.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις