Κόσμος

Μονακό: Καταβεβλημένη η πριγκίπισσα Σαρλίν – Οι πρώτες φωτογραφίες

Εμφανώς καταβεβλημένη αλλά χαρούμενη εμφανίζεται η πριγκίπισσα Σαρλίν σε φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την επιστροφή της στο παλάτι του Μονακό. 

Υπενθυμίζεται πως η πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε στο Μονακό ύστερα από πολύμηνη παραμονή στη Νότιο Αφρική. Πηγές στο PEOPLE αναφέρουν ότι η Σαρλίν έφτασε με ιδιωτικό αεροπλάνο του συζύγου της, πρίγκιπα Αλβέρτου στη Νίκαια, ντυμένη στα μαύρα, μετά από ολονύχτιο ταξίδι, από το Ντέρμπαν της Νότιας Αφρικής. 

Την υποδέχθηκαν με μια μεγάλη ανθοδέσμη ο πρίγκιπας Αλβέρτος, τα δύο παιδιά τους, Ζακ και Γκαμπριέλα, καθώς και η πριγκίπισσα Στεφανί. Στην συνέχεια με ελικόπτερο έφτασαν στο Μονακό.

 

Το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από την επιστροφή της όπου διακρίνεται η φιγούρα μιας γυναίκας καταβεβλημένης. Το μήνυμα που τις συνόδευε έγραφε: «Μια επανένωση γεμάτη χαρά και συγκίνηση.»

Πριν αναχωρήσει από την Αφρική η πριγκίπισσα δήλωσε: «Η Νότια Αφρική βρίσκεται πάντα στην καρδιά μου. Κάθε φορά που επισκέπτομαι αυτή την όμορφη χώρα, γεμίζω απέραντη χαρά και υπερηφάνεια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους για τη φιλοξενία και την υποστήριξη που μου παρείχαν κατά τη διάρκεια της παραμονή μου εδώ».

Η τελευταία επέμβαση που υποβλήθηκε η Σαρλίν έγινε στις 8 Οκτωβρίου. H βασιλική οικογένεια αναμένεται να γιορτάσει με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα την Εθνική Ημέρα του πριγκιπάτου στις 19 Νοεμβρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Ρωσία έταζε δουλειά οικοδομής σε Κουβανούς και τους έστελνε το μέτωπο – Ο 37χρονος που πολέμησε στην Ουκρανία και κατέληξε την Ελλάδα
Αναζητώντας καλύτερο μέλλον, Κουβανοί εξαπατήθηκαν και ταξίδεψαν στη Μόσχα για να γίνουν οικοδόμοι - Η Ρωσία με τη βία τους έστειλε στην πρώτη γραμμή του πολέμου - Ο Φρανσίσκο Γκαρσία κατάφερε να διαφύγει και ξέμεινε στην Ελλάδα ως μισθοφόρος
Ο Κουβανός που κατέληξε να πολεμά υπέρ της Ρωσίας στην Ουκρανία
Ναΐμ Κάσεμ: Ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ αποκλείει το ενδεχόμενο «να συνθηκολογήσει» υπό την απειλή του Ισραήλ
Ο Κάσεμ τόνισε ότι το Ισραήλ πρέπει πρώτα να εφαρμόσει τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός με τον Λίβανο, «να αποσυρθεί από τα κατεχόμενα εδάφη και να απελευθερώσει τους κρατούμενους
Ο Ναΐμ Κάσεμ 1
Νετανιάχου: «Απαράδεκτες» οι απαιτήσεις της Χαμάς ενόψει των συνομιλιών για τη Γάζα – «Συνεχίζονται οι προσπάθειες για ανάκτηση των ομήρων μας»
Η Χαμάς θέτει ως όρους την αποχώρηση των ισραηλινών δυνάμεων από τη Γάζα, την παροχή εγγυήσεων για τη μη επανάληψη των συγκρούσεων κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων και την ανάθεση της διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου
Ο Έλον Μασκ, το «Κόμμα της Αμερικής» και η αναφορά στον θρίαμβο του Επαμεινώνδα στα Λεύκτρα
Ο τρόπος για να σπάσει ο ενιαίο κομματικός μηχανισμός είναι μία παραλλαγή της στρατηγικής του Επαμεινώνδα στα Λεύκτρα: «Εξαιρετικά συγκεντρωμένη ισχύς σε συγκεκριμένη τοποθεσία στο πεδίο της μάχης» λέει ο Μασκ
Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο Έλον Μασκ 1