Κόσμος

Μόσχα και Δαμασκός δημιούργησαν Κέντρο υποδοχής προσφύγων στη Συρία

Η Ρωσία σε συνεργασία με τη συριακή κυβέρνηση δημιούργησαν στη Συρία κέντρο υποδοχής προσφύγων, το οποίο θα συνδράμει τους Σύρους πρόσφυγες που θέλουν να επιστρέψουν από το εξωτερικό, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας στην ανακοίνωση του διευκρινίζει ότι στις αρμοδιότητες του Κέντρου υποδοχής, κατανομής και εγκατάστασης προσφύγων, είναι να συνδράμει τους πρόσφυγες που επιστρέφουν από διάφορες χώρες του εξωτερικού και στην συνέχεια να τους βοηθήσει να εγκατασταθούν μόνιμα στην χώρα.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι σε όλη την επικράτεια της Συρίας έχουν δημιουργηθεί 336.500 σημεία υποδοχής προσφύγων, ενώ απαριθμούνται οι πόλεις σε διάφορες επαρχίες της Συρίας στα οποία είναι κατανεμημένα τα σημεία υποδοχής.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μεγάλη φωτιά σε κτίριο στο Μανχάταν στη Νέα Υόρκη - Εκκενώθηκαν έξι όροφοι των 40 διαμερισμάτων
Η πυρκαγιά ξέσπασε στον τελευταίο όροφο ενός εξαώροφου κτιρίου στην περιοχή Άπερ Γουέστ Σάιντ, όπου έσπευσαν περίπου 140 πυροσβέστες, ενώ οι δρόμοι γύρω από το κτίριο έκλεισαν για λόγους ασφαλείας
Φωτιά στο Μανχάταν
Συναγερμός για την γρίπη των πτηνών στην Ισπανία – 400 πελαργοί βρέθηκαν νεκροί κοντά στη Μαδρίτη
Οι περιφερειακές αρχές διεξάγουν έρευνες για να προσδιορίσουν τη σοβαρότητα του ιού, καθώς εντοπίστηκε ασυνήθιστα μεγάλος αριθμός νεκρών πτηνών κατά μήκος του ποταμού Μανθανάρες
Πελαργοί