Κόσμος

“Μουλάρια” αποκάλεσε τους Κύπριους ο Μπαγίς

Με την γνωστή ανερμάτιστη αλαζονεία του ο "χαζοχαρουμενος" - όπως τον λένε πίσω από την πλάτη του Ευρωπαίοι αξιωματούχοι - Τουρκος Υπουργός για την ΕΕ Ε.Μπαγίς, έβρισε τους Κυπρίους και αφού πήρε τις απαντήσεις που του άρμοζαν από Ελληνες και Τούρκους ευρωβουλευτές,ο αναπληρωτής του το ...έπαιξε και θιγμένος!

Ιδού το περιστατικό όπως το περιγράφει η τουρκική εφημερίδα Haberturk με τον τίτλο «Άσχημη παρομοίωση από τον ελληνοκύπριο κοινοβουλευτικό εναντίον του Μπαγίς» και όπου υποστηρίζει ότι τα λόγια που χρησιμοποίησε στην τουρκική ο Κύπριος κοινοβουλευτικός Τάκης Χατζηγεωργίου στη μικτή κοινοβουλευτική επιτροπή Τουρκίας – ΕΕ ανέβασαν την ένταση.
Από την ίδια όμως την περιγραφή της αποδεικνύεται ότι άλλος πυροδότησε το κλίμα! Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Μπάγίς!

Διαβάστε τη συνέχεια στο Onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στο έλεος πολυήμερου καύσωνα Ισπανία και Πορτογαλία: Στους 44°C η θερμοκρασία – Συναγερμός για πυρκαγιές
Η Ισπανία και η Πορτογαλία σε συναγερμό για καύσωνα, η Σκανδιναβία βιώνει ιστορική ζέστη, ενώ Πολωνία και Ιταλία πλήττονται από ισχυρές καταιγίδες και ακραία φαινόμενα
Καπνός πάνω από τους λόφους της Serra da Boneca στη Πορτογαλία