Κόσμος

Μπαχάμες: Μυστήριο με τους θανάτους τουριστών σε πολυτελές θέρετρο – Στο «μικροσκόπιο» τα κλιματιστικά

Αναστάτωση επικρατεί στις Μπαχάμες μετά τον θάνατο τριών τουριστών από τις ΗΠΑ στο ίδιο πολυτελές θέρετρο, αφού «αρρώστησαν» ξαφνικά. Οι Αρχές ερευνούν τα αίτια θανάτου τους, έχοντας αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. 

Δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο αναφέρουν ότι δύο από τους τουρίστες που βρέθηκαν νεκροί στο Sandals Emerald Bay στις Μπαχάμες, είχαν δηλώσει άρρωστοι το προηγούμενο βράδυ και είχαν παραπονεθεί ότι δεν αισθάνονται καλά. Επισκέπτης του πολυτελούς θερέτρου υποστηρίζει ότι ο ξαφνικός θάνατος των τριών Αμερικανών τουριστών ενδεχομένως να οφείλεται και σε κάποιο ελαττωματικό κλιματιστικό, με διαρροή τοξικού ψυκτικού υγρού. 

«Τρεις από τους γείτονές μας στο κτίριο ακριβώς δίπλα στο δικό μας πέθαναν και ένα τέταρτο άτομο μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο εχθές» αναφέρει -μεταξύ άλλων – η ανάρτηση του Chris Coucheron-Aamot, η οποία αναπαράγεται σε πολλά διεθνή ΜΜΕ. «Ήταν δύσκολο να κοιμηθούμε εχθές το βράδυ. Κάθε φορά που άναβε το κλιματιστικό, ξυπνούσα», αναφέρει επίσης. 

Δείτε την ανάρτηση: 

anartisi

Η πρώτη σορός, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής από το προσωπικό του Sandals Emerald Bay. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για έναν 60χρονο που μαζί με την γυναίκα του είχαν επισκεφθεί το πολυτελές θέρετρο στις Μπαχάμες για να γιορτάσουν την επέτειο γάμου τους. Η άτυχη σύζυγος βρήκε τον άνδρα της πεσμένο στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας, χωρίς ίχνη τραυματισμού, και κάλεσε αμέσως για βοήθεια. 

Και ενώ οι αστυνομικοί βρίσκονταν ήδη στο πολυτελές θέρετρο για τον 60χρονο που είχε βρεθεί νεκρός, ειδοποιήθηκαν ότι ένα άλλο ζευγάρι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε μια δεύτερη βίλα. Πρόκειται για έναν άνδρα, ο οποίος βρέθηκε πεσμένος στην τουαλέτα, και τη σύζυγό του, που κειτόταν λιπόθυμη στο κρεβάτι. Και οι δύο έδειχναν να έχουν υποστεί σπασμούς, και δεν είχαν ίχνη τραυματισμού. 

Υπενθυμίζεται ότι για το περιστατικό μίλησε στην Mirror ο υπουργός Τουρισμού της χώρας, αναφέροντας ότι παραμένει ασαφές το πώς αρρώστησαν και οι τρεις τουρίστες το ίδιο διάστημα και ότι οι Αρχές θα προχωρήσουν σε ανακοινώσεις μόλις υπάρχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τα περιστατικά. Δήλωσε επίσης ότι ακόμα μια τουρίστρια, η οποία δήλωσε ότι δεν αισθανόταν καλά, έχει μεταφερθεί με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας.

Με πληροφορίες από New York Post, Daily Mail και metro.co.uk

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αποκαλύφθηκε το «σπίτι του τρόμου» στην Ισπανία: Γονείς κρατούσαν τα ανήλικα παιδιά τους στην απομόνωση επί 3 χρόνια
Ζευγάρι Γερμανών είχε νοικιάσει το σπίτι το 2021 στην Ισπανία όπου ζούσε με τα 3 παιδιά του. Γείτονες ανέφεραν ότι κανείς δεν έβγαινε από την οικία ενώ έγιναν καταγγελίες λόγω της έντονης δυσοσμίας που προερχόταν από το εσωτερικό
Αστυνομία της Ισπανίας
Ποιος είναι ο 29χρονος ομογενής Πέτρος Κρομμύδας που εξαφανίστηκε από το Λονγκ Άιλαντ - «Πήγε να κολυμπήσει και δεν βγήκε ξανά από τη θάλασσα»
Ο Πέτρος Κρομμύδας εξαφανίστηκε με μυστηριώδη τρόπο το βράδυ της περασμένης Τετάρτης - Η αστυνομία έχει βρει μόνο τα ρούχα του και το αυτοκίνητό του
Ο Πέτρος Κρομμύδας
Η Ουκρανία είναι έτοιμη για συνομιλίες αν η Ρωσία συμφωνήσει για «πραγματική εκεχειρία»
«Η Ρωσία πρέπει να σταματήσει να μιλάει για την ετοιμότητά της για ειρήνη και να αρχίσει να ενεργεί συμφωνώντας άνευ όρων σε μια πραγματική και διαρκή κατάπαυση του πυρός» λέει ο Ουκρανός ΥΠΕΞ
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Andrii Sybiha
Νέα στοιχεία για την δολοφονία του Φίλιππου Τσάνη στην Γερμανία
Σε βίντεο εντοπίστηκε η αναζήτηση «πώς να διαγράψεις βίντεο» ενώ ανακτήθηκαν και δύο βίντεο, στα οποία εμφανίζεται και δεύτερο άτομο να εμπλέκεται στην δολοφονική επίθεση εναντίου του Φίλιππου Τσάνη
Ο Φίλιππος Τσάνης και η αδερφή του