Κόσμος

Μπεάτα Έρνμαν, η άγνωστη αδερφή της Γκρέτα Τούνμπεργκ: Είναι τραγουδίστρια, έχει αλλάξει επίθετο και ανεβάζει σέξι φωτογραφίες και βίντεο

Η 19χρονη Μπεάτα Έρνμαν έχει πάρει εντελώς διαφορετικό δρόμο από την πασίγνωστη ακτιβίστρια αδερφή της, Γκρέτα Τούνμπεργκ

Κι ενώ ο πλανήτης αγωνιούσε για την τύχη των ακτιβιστών στο πλοίο Madleen, στο οποίο επέβαινε και η Γκρέτα Τούνμπεργκ – η οποία κρατούνταν από τις ισραηλινές αρχές στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στην ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα – η αδερφή της Μπεάτα Έρνμαν δημοσίευε φωτογραφίες της με διχτυωτές κάλτσες και κορσέ, κάνοντας παράλληλα σπαγγάτο για να επιδείξει τις χορευτικές της ικανότητες.

Στην ανάρτησή της χθες Τρίτη (10.06.2025) η 19χρονη αδερφή της δεν έδειξε την παραμικρή ανησυχία για το γεγονός ότι η μεγαλύτερη αδελφή της και γνωστή ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ κρατούνταν από τις ισραηλινές αρχές και εν τέλει απελάθηκε. 

Η τραγουδίστρια έχει αλλάξει το επώνυμό της από Τούνμπεργκ σε Έρνμαν – χρησιμοποιώντας εκείνο της μητέρας της – και θα έλεγε κανείς ότι αυτή είναι η μικρότερη από τις διαφορές μεταξύ των δύο νεαρών γυναικών σχολιάζει η DailyMail.

Η Μπεάτα Έρνμαν, η οποία έχει διαγνωστεί με ΔΕΠΥ (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας), έχει βιώσει bullying, παρενόχληση και διαρκείς επικρίσεις που στοχεύουν συχνά το επώνυμο «Τούνμπεργκ» και το ακτιβιστικό έργο της διάσημης αδερφής της Γκρέτα.

 

Το 2019, η Γκρέτα είχε αναγνωρίσει τη συναισθηματική επιβάρυνση που δεχόταν η Μπέα, η οποία τότε ήταν μόλις 13 ετών, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Αυτή που υποφέρει είναι η αδερφή μου».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BEA (@beatamonalisa)

Παρά τα δύσκολα παιδικά χρόνια και τη σκιά της Γκρέτα, δηλώνει αποφασισμένη να ξεχωρίσει. Σήμερα, έξι χρόνια αργότερα, η Μπεάτα ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της, τραγουδίστριας όπερας Μαλένα Έρνμαν, και έχει βάλει πλώρη για μια παγκόσμια μουσική καριέρα, λέγοντας ότι «η φωνή της χτίστηκε από τον πόνο».

«Δεν με νοιάζει αν οι άνθρωποι αγαπούν ή μισούν την τέχνη μου, αρκεί να τους κάνω να νιώσουν κάτι. Όχι οίκτο. Αγάπη ή μίσος. Αυτό είναι το νόημα του να είσαι καλλιτέχνης» είχε γράψει σε ανάρτησή της.

Η Μπεάτα Έρνμαν γεννήθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2005, από την πρώην διαγωνιζόμενη της Eurovision και μεσόφωνο Μαλένα Έρνμαν και τον Σουηδό παραγωγό ταινιών και σεναριογράφο, Σβάντε Τούνμπεργκ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BEA (@beatamonalisa)

Τα τελευταία χρόνια, η Μπεάτα – ή Μπέα όπως προτιμά να την αποκαλούν – κάνει περιοδείες σε όλη τη Σουηδία, συμμετέχει σε μεγάλες παραγωγές και δείχνει να έχει κερδίσει την αυτοπεποίθησή της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BEA (@beatamonalisa)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BEA (@beatamonalisa)

Σε μία από τις πιο σημαντικές της εμφανίσεις, ερμήνευσε ιταλικό άσμα στην πρεμιέρα της ταινίας «Maria» της Αντζελίνα Τζολί, της βιογραφίας της Μαρίας Κάλλας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ κηρύσσει νομικό πόλεμο στους New York Times και ζητά 15 δισεκατομμύρια δολάρια
Ο Αμερικανός πρόεδρος απαντά μετωπικά στην ιστορική εφημερίδα, κατηγορώντας την ότι σπιλώνει την εικόνα του με «ψέματα» για τις υποτιθέμενες σχέσεις του με τον Τζέφρι Επστάιν
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ
Μήνυμα του Πατριάρχη Βαρθολομαίου στον Ντόναλντ Τραμπ: «1.700 χρόνια στην Κωνσταντινούπολη και θα μείνουμε»
Ο Αμερικανός πρόεδρος και ο Οικουμενικός Πατριάρχης είχαν μακρά συνομιλία στο Οβάλ Γραφείο για τον πνευματικό και γεωπολιτικό ρόλο του Οικουμενικού Πατριαρχείου και την κατάσταση των χριστιανών στη Μέση Ανατολή
Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος φτάνει στο Λευκό Οίκο
Νέα Υόρκη: 38χρονος χτύπησε με το αυτοκίνητό του 16χρονη επειδή τον απέρριψε – Βίντεο ντοκουμέντο από την φονική παράσυρση
Το άτυχο κορίτσι εκσφενδονίστηκε και χτύπησε σε στύλο - Στο βίντεο φαίνεται η μητέρα της να τραυματίζεται στα πόδια και να γονατίζει πάνω από το παιδί της φωνάζοντας «κόρη μου, κόρη μου»
Αυτοκίνητο
1
Αμαζόνιος: Ο πνεύμονας της Γης πεθαίνει μέρα με τη μέρα στη Βραζιλία – Έκταση ίση με την Ισπανία καταστράφηκε σε 40 χρόνια
Μέσα σε τέσσερις δεκαετίες, το τροπικό δάσος της Βραζιλίας έχασε έκταση σχεδόν ίση με εκείνη όλης της Ισπανίας, προειδοποιούν νέα δορυφορικά δεδομένα
Πυρκαγιά στον Αμαζόνιο
Η Πολωνία καλεί το ΝΑΤΟ να προετοιμαστεί για τα χειρότερα απέναντι στη Ρωσία – «Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να είμαστε έτοιμοι για πόλεμο»
Ο Κάρολ Ναβρότσκι κάλεσε τη Βορειοατλαντική Συμμαχία να ενισχύσει την άμυνά της μετά την παραβίαση του πολωνικού εναέριου χώρου από μη επανδρωμένα αεροσκάφη που αποδόθηκαν στη Μόσχα
Ο Πρόεδρος της Πολωνίας Κάρολ Ναβρότσκι
Σοκ στην Ιταλία από την αυτοκτονία 14χρονου θύματος bullying και ομοφοβίας - «Κρατήστε μου μία θέση στο σχολείο» οι τελευταίες του λέξεις
Οι συμμαθητές του Πάολο Μέντικο τον φώναζαν στην τάξη «Πάολα» και «κοριτσάκι» - Επιστολές στον Πάπα Λέοντα, την Τζόρτζια Μελόνι και τον υπουργό Παιδείας
Ιταλική αστυνομία