Κόσμος

Μπελάδες για Ερντογάν: Γιατί δεν τραβάει η καμπάνια των ισλαμιστών

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί των Προεδρικών Εκλογών στην Τουρκία. Όμως ο δρόμος για την αυτοδυναμία είναι σπαρμένος με αγκάθια.

Μεγάλο πρόβλημα η καμπάνια των Ισλαμιστών που δεν τραβάει. Η συνεχιζόμενη διολίσθηση της Τουρκικής λίρας φτωχαίνει το Τουρκικό λαό  και υπενθυμίζει το εύθραυστο του τουρκικού οικονομικού θαύματος, πάνω στο οποίο ο Ερντογάν στήριξε την πολιτική του κυριαρχία. Με τις ανερμάτιστες δηλώσεις του, ο Ερντογάν επέτεινε το πρόβλημα και υπενθύμισε τον απρόβλεπτο και ενίοτε αυτοκαταστροφικό του χαρακτήρα, κάτι που ενοχλεί πολλούς Τούρκους.

Διαβάστε την ανάλυση του Δημήτρη Καιρίδη στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα