Κόσμος

Μπιλ Κλίντον: Αγνώριστος στα 78 του – Περπατά με δυσκολία και θυμίζει Τζο Μπάιντεν

Η εμφάνιση του πρώην πλανητάρχη προκάλεσε έντονη ανησυχία

Ανησυχία έχει προκαλέσει η εμφάνιση του άλλοτε ισχυρού άνδρα των ΗΠΑ, του Μπιλ Κλίντον, ο οποίος εμφανίστηκε καταβεβλημένος σε εκδήλωση για το νέο του βιβλίο στη Νέα Υόρκη.

Ο πρώην πλανητάρχης, που πλέον είναι 78 ετών, φαίνεται στο βίντεο να προχωρά με δυσκολία. Μάλιστα, ο Μπιλ Κλίντον κρατιέται από ένα δοκάρι για να ανέβει ένα μικρό σκαλοπάτι και σχεδόν παραπατάει.

Στη συνέχεια κατευθύνεται προς το συγκεντρωμένο πλήθος για να υπογράψει αυτόγραφα κοιτώντας με χαρούμενο αλλά απλανές ύφος, που σε πολλούς χρήστες του διαδικτύου θύμιζε περισσότερο τον Τζο Μπάιντεν.

«Ο Μπιλ μετά βίας μπορεί να περπατήσει» σχολίασε ο Συντηρητικός αρθρογράφος Μπαζ Πάτερσον, κοινοποιώντας το βίντεο.

«Ο Μπιλ Κλίντον δεν φαίνεται καθόλου καλά» έγραψε ένας άλλος χρήστης.

Μαζί με τον Μπιλ Κλίντον βρισκόταν η σύζυγός του. Η Χίλαρι Κλίντον έφτασε στο σημείο χαμογελαστή και έσπευσε να χαιρετήσει όσους βρίσκονταν στο σημείο. 

Το νέο βιβλίο του Μπιλ Κλίντον, ονομάζεται «The First Gentlemen». Πρόκειται για ένα πολιτικό θρίλερ το οποίο συνυπογράφει με τον συγγραφέα Τζέιμς Πάτερσον.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα