Κόσμος

Μπλάνκενμπουργκ: Έκρηξη σε συγκρότημα κτιρίων στην Γερμανική πόλη! [pics]

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε συγκρότημα κτιρίων στο Μπλάκενμπουργκ της Γερμανίας. Τα γερμανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για έναν νεκρό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η τοπική αστυνομία, η έκρηξη στο Μπλάκενμπουργκ σημειώθηκε λίγο πριν τις 9:00 και τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχει σκοτωθεί και 25 έχουν τραυματιστεί. Ένας ακόμα αγνοείται.

Το πτώμα βρέθηκε στο διαμέρισμα όπου μάλλον έγινε η έκρηξη. Όταν στην περιοχή έφτασαν σωστικά συνεργεία, είδαν ανθρώπους να κείτονται χωρίς τις αισθήσεις τους.

Ελικόπτερα έσπευσαν στην περιοχή και μετέφεραν άμεσα τους σοβαρά τραυματίες στο νοσοκομείο. Τα κτίρια εκκενώθηκαν. Σύμφωνα με τον Ούβε Μπέκερ, εκπρόσωπο της αστυνομίας της περιοχής Χαρτζ, τα αίτια της έκρηξης παραμένουν άγνωστα. Η ίδια ανέφερε πως οι τραυματίες μπορεί να είναι ακόμα περισσότεροι.

Αυτή φαίνεται πως σημειώθηκε σε κάποιο διαμέρισμα. Στο συγκρότημα των κτιρίων βρίσκεται ένα σχολείο και ένα κέντρο φροντίδας.

blankenburg

blankenburg

blankenburg

blakenburg

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Κίνα πολλαπλασιάζει τα εργοστάσια παραγωγής πυραύλων – Τι δείχνουν δορυφορικές εικόνες
Μια εκτενής έρευνα του CNN, βασισμένη σε δορυφορικές εικόνες και επίσημα έγγραφα, αποκαλύπτει θεαματική επέκταση του κινεζικού στρατιωτικοβιομηχανικού συμπλέγματος από το 2020
Ο πυρηνικός πύραυλος DF-61 κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης στο Πεκίνο
Ο τυφώνας Καλμάγκι σαρώνει την Ασία: Πέντε νεκροί στο Βιετνάμ, σχεδόν 200 στις Φιλιππίνες
Ο τροπικός κυκλώνας έπληξε το κεντρικό Βιετνάμ με σφοδρούς ανέμους και καταρρακτώδεις βροχές, έπειτα από τη φονική του διέλευση από τις Φιλιππίνες, όπου ο αριθμός των θυμάτων αυξάνεται συνεχώς
Ο τυφώνας Καλμάγκι φτάνει στο Βιετνάμ