Κόσμος

Μπριζίτ Τρονιέ: Αποθεώνεται για το στυλ και το κορμί της – Έχει 7 εγγόνια [pis]

Είναι το κρυφό χαρτί του Εμανουέλ Μακρόν... Η Μπριζίτ Τρονιέ έχει καταφέρει να γίνει το πρόσωπο των ημερών και όχι άδικα. Τα διεθνή Μέσα αποθεώνουν την μέλλουσα Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, τόσο για την στάση που κρατάει όσο και για το στυλ και το κορμί της. 

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε πως είναι η Γαλλίδα Τζέιν Φόντα με το μαύρισμα, ωστόσο, της Ντονατέλα Βερσάτσε. Ωστόσο, η Μπριζίτ πρέπει να παραδεχτούμε πως έχει κάτι το διαφορετικό… το ροκ!

Μπορεί το στυλ της κατά κύριο λόγο να είναι σικ… όμως εκείνη ρισκάρει αλλάζοντας στυλ ενώ σε καμία περίπτωση δεν ντύνεται όπως μία κλασική 64χρονη.

Εμανουέλ Μακρόν – Μπριζίτ Τρονιέ: «Στα 17 μου είπε “ό,τι κι αν κάνεις, θα σε παντρευτώ”»

Όπως σχολιάζει στη Vogue η επιτυχημένη καλλιτεχνική διευθύντρια Delphine de Canecaude: “Είναι rock’n’roll. Ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν λέει, “είμαι 64, οπότε δεν μπορώ να φορέσω κοντές φούστες”. Δωδεκάποντα τακούνια, φορέματα χωρίς μανίκια, δερμάτινα παντελόνια, τολμάει τα πάντα. Είναι μια μεγαλοπρέπεια”.

Μπριζίτ Τρονιέ: Ποια είναι η μέλλουσα Πρώτη Κυρία της Γαλλίας – Οι ανατροπές στην “σοκολατένια” ζωή της [pics, vid]

Η ίδια δεν φοβάται καν να βάλει στην ντουλάπα της τα ψηλοτάκουνα της και να φορέσει τα αθλητικά της για να συνοδεύσει τον άντρα της σε μία βόλτα στην εξοχή, ενώ διαθέτει ένα καλογυμνασμένο κορμί που θα ζήλευαν πολύ νεότερες της, παρά το γεγονός ότι έχει γεννήσει τρία παιδιά και έχει αποκτήσει και 7 εγγόνια.

Το στυλ της Μπριζίτ Μακρόν είναι σκανδαλώδες για υποψήφια Πρώτη Κυρία, όπως είναι για κάποιους και η σχέση της με τον σύζυγό της, τον οποίον γνώρισε όταν αυτός ήταν 15 και αυτή η 40χρονη καθηγήτρια του.

Ωστόσο, όπως και τότε έτσι και τώρα φαίνεται πως θα κάνει αυτό που θέλει αυτή και δεν θα γίνει ό,τι επιθυμούν οι άλλοι για εκείνη. Άλλωστε όπως η ίδια δηλώνει: “20 χρόνια μαζί με τον Εμανουέλ είμαι έτοιμη για όλα”.

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οπλοστάσιο βρέθηκε στο δωμάτιο του 24χρονου που συνελήφθη για τους πυροβολισμούς στο πανεπιστήμιο των ΗΠΑ με τους 2 νεκρούς
Αφέθηκε ελεύθερος καθώς δεν βρέθηκαν αρκετά στοιχεία για να ασκηθεί δίωξη - Πώς ο ύποπτος προκάλεσε το αιματοκύλισμα στο γνωστό πανεπιστήμιο - Κάποιοι από τους τραυματίες παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση
Marc Vasconcellos
Δέκα λεπτά απόλυτου τρόμου σκόρπισαν πατέρας και γιος στο Σίδνεϊ - Στους 16 ο αριθμός των νεκρών μετά το αιματοκύλισμα
Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι η παραλία ήταν γεμάτη με κόσμο, όταν άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι, ενώ η αστυνομία τόνισε ότι περίπου 1.000 άτομα παρευρίσκονταν στην εκδήλωση του Χάνουκα
Μια γυναίκα ανάβει ένα κερί για να το τοποθετήσει σε μια σύνθεση σε σχήμα Αστέρα του Δαυίδ κατά τη διάρκεια αγρυπνίας κοντά στην παραλία, που πραγματοποιήθηκε μετά από ένα θανατηφόρο πυροβολισμό στην παραλία Bondi του Σίδνεϊ κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Χανουκά, στο Τελ Αβίβ
10
Γερμανία: Οι αρχές συνέλαβαν πέντε άνδρες που είναι ύποπτοι για σχεδιασμό επίθεσης σε χριστουγεννιάτικη αγορά
Τρεις Μαροκινοί, ένας Αιγύπτιος και ένας Σύριος σκόπευαν να ρίξουν ένα όχημα σε πολυσύχναστη αγορά στην περιοχή Dingolfing-Landau με σκοπό να σκοτώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους
Γερμανοί αστυνομικοί