Κόσμος

Μυστήριο με τον θάνατο 24χρονης Μολδαβής σε club στα Κατεχόμενα – Της έταξαν δουλειά και έγινε «σκλάβα του σεξ»

Οργανώσεις υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των δικαιωμάτων των γυναικών ζητούν με επιστολή τους έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου της

Οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων ζητούν να διερευνηθεί ο θάνατος μιας 24χρονης από τη Μολδαβία, η οποία «εξαναγκάστηκε να γίνει σκλάβα του σεξ» στα Κατεχόμενα, όταν της υποσχέθηκαν δουλειά ως μάνατζερ.

Η Anastasia Melega με καταγωγή από τη Μολδαβία, η οποία είναι μάλιστα και μητέρας ενός 4χρονου αγοριού, βρέθηκε νεκρή στην τουαλέτα ενός νυχτερινού κέντρου στο Γερόλακκο, γνωστό και ως Alayköy- εκεί όπου φέρεται να «εργαζόταν» ως «σκλάβα του σεξ».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, άγνωστοι την παρέσυραν στα Κατεχόμενα με το πρόσχημα μιας «καλοπληρωμένης διευθυντικής θέσης», αλλά της άρπαξαν το διαβατήριο και την ανάγκασαν να γίνει σκλάβα του σεξ σε ένα κακόφημο νυχτερινό κέντρο.

Η αστυνομία κατέγραψε τον θάνατό της ως αυτοκτονία με απαγχονισμό, πιθανώς «λόγω της ντροπής που την ανάγκασε να εργαστεί ως σκλάβα του σεξ», αναφέρουν τα διεθνή μέσα.

Τώρα, οργανώσεις υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των δικαιωμάτων των γυναικών ζητούν με επιστολή τους έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου της στο νυχτερινό κέντρο Prenses ή Princess.

Στην επιστολή τους ζητούν να κληθούν για ανάκριση οι υπεύθυνοι του νυχτερινού κέντρου και να τους ασκηθούν διώξεις αν κριθούν ότι έπαιξαν ρόλο στον θάνατο της 24χρονης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΝΑΤΟ: Οι αρχηγοί των γενικών επιτελείων επτά χωρών συνεχίζουν στην Ουάσινγκτον τις συνομιλίες τους για την Ουκρανία
Αξιωματούχος είπε ότι δεν υπάρχουν ακόμη αποτελέσματα γιατί το θέμα των εγγυήσεων ασφαλείας δεν συζητήθηκε λεπτομερώς στην τηλεδιάσκεψη που οργανώθηκε νωρίτερα
ΝΑΤΟ
Ανάλυση New York Times: Ανοιχτό αλλά αβέβαιο το ενδεχόμενο συνάντησης Πούτιν – Ζελένσκι
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν σχεδόν ποτέ δεν προφέρει το όνομα του Ουκρανού ομολόγου του. Κι όμως, η ιδέα μιας συνάντησης μεταξύ των δύο ηγετών επανέρχεται, τροφοδοτούμενη από τις διπλωματικές κινήσεις του προέδρου Τραμπ
Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν
New York Times: Χιλιάδες παιδιά εξαφανισμένα στα ορφανοτροφεία του καθεστώτος Άσαντ στην Συρία
Έρευνα αποκαλύπτει πώς χιλιάδες παιδιά αποσπάστηκαν από τις οικογένειές τους από τις μυστικές υπηρεσίες της Συρίας και τοποθετήθηκαν σε ορφανοτροφεία, μερικές φορές με τη βοήθεια της διεθνούς ΜΚΟ Παιδικά Χωριά SOS
Καπνοί στην Δαμασκό