Κόσμος

Μυστήριο με τον θάνατο 24χρονης Μολδαβής σε club στα Κατεχόμενα – Της έταξαν δουλειά και έγινε «σκλάβα του σεξ»

Οργανώσεις υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των δικαιωμάτων των γυναικών ζητούν με επιστολή τους έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου της

Οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων ζητούν να διερευνηθεί ο θάνατος μιας 24χρονης από τη Μολδαβία, η οποία «εξαναγκάστηκε να γίνει σκλάβα του σεξ» στα Κατεχόμενα, όταν της υποσχέθηκαν δουλειά ως μάνατζερ.

Η Anastasia Melega με καταγωγή από τη Μολδαβία, η οποία είναι μάλιστα και μητέρας ενός 4χρονου αγοριού, βρέθηκε νεκρή στην τουαλέτα ενός νυχτερινού κέντρου στο Γερόλακκο, γνωστό και ως Alayköy- εκεί όπου φέρεται να «εργαζόταν» ως «σκλάβα του σεξ».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, άγνωστοι την παρέσυραν στα Κατεχόμενα με το πρόσχημα μιας «καλοπληρωμένης διευθυντικής θέσης», αλλά της άρπαξαν το διαβατήριο και την ανάγκασαν να γίνει σκλάβα του σεξ σε ένα κακόφημο νυχτερινό κέντρο.

Η αστυνομία κατέγραψε τον θάνατό της ως αυτοκτονία με απαγχονισμό, πιθανώς «λόγω της ντροπής που την ανάγκασε να εργαστεί ως σκλάβα του σεξ», αναφέρουν τα διεθνή μέσα.

Τώρα, οργανώσεις υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των δικαιωμάτων των γυναικών ζητούν με επιστολή τους έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου της στο νυχτερινό κέντρο Prenses ή Princess.

Στην επιστολή τους ζητούν να κληθούν για ανάκριση οι υπεύθυνοι του νυχτερινού κέντρου και να τους ασκηθούν διώξεις αν κριθούν ότι έπαιξαν ρόλο στον θάνατο της 24χρονης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
The Economist: Η Συρία μένει όρθια έναν χρόνο μετά τον Άσαντ – Ο ρόλος του Άχμεντ αλ Σάρα
Κόντρα σε κάθε πρόβλεψη, η Συρία κατάφερε να σταθεί στα πόδια της υπό την προεδρία του Άχμεντ αλ-Σάρα, – Πίσω όμως από αυτή τη φαινομενική σταθερότητα, η πολιτική ανοικοδόμηση παραμένει μια δύσκολη υπόθεση
Ο πρόεδρος της Συρίας, Άχμεντ αλ-Σάρα
«Κοντά σε μια συμφωνία ειρήνης στην Ουκρανία» λένε οι ΗΠΑ – Ζαπορίζια και Ντονμπάς τα δύο «αγκάθια»
Ο Κιθ Κέλογκ, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τα καθήκοντά του τον Ιανουάριο, δήλωσε ότι οι προσπάθειες για την επίλυση της σύγκρουσης βρίσκονται στα «τελευταία 10 μέτρα»
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ
«Ξύπνησε» το ηφαίστειο Κιλαουέα στη Χαβάη - Εντυπωσιακοί πίδακες λάβας «καταπίνουν» κάμερα που κατέγραφε την έκρηξη
Το Κιλαουέα είναι ένα πολύ δραστήριο ηφαίστειο και αποτελεί εντυπωσιακό θέαμα για τους τουρίστες που το παρακολουθούν από ελικόπτερα, θαυμάζοντάς το
ηφαίστειο