Κόσμος

National Geographic: Η αποθέωση της φύσης μέσα από 10 εκπληκτικές φωτογραφίες

Μια αρκούδα που χορεύει, ένα μυρμήγκι που ανοίγει τα φτερά του, μια χελώνα με βλέμμα όλο... απορία! Το National Geographic έδωσε στη δημοσιότητα μέρος από τις φωτογραφίες που θα λάβουν μέρος στον φετινό διαγωνισμό για την καλύτερη φωτογραφία της χρονιάς.

Κάθε χρόνο, το National Geographic καλεί τους αναγνώστες του να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό για την καλύτερη φωτογραφία της χρονιάς. Πρόσωπα, τοπία, ζώα, όλα διαγωνίζονται.

Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει 10.000 δολάρια χρηματικό έπαθλο και ένα ταξίδι στα κεντρικά του περιοδικού στην Ουάσινγκτον για να παρακολουθήσει το σεμινάριο φωτογραφίας τον Ιανουάριο του 2015.

Ο νικητής κάθε ξεχωριστής κατηγορίας θα κερδίσει 2.500 δολάρια και η φωτογραφία του θα δημοσιευτεί στο National Geographic. Ο διαγωνισμός “άνοιξε” την 1η Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 31 Οκτωβρίου.










Πηγή: Daily Mail

Επιμέλεια: Μαίρη Καλουτσάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαγευτικές! Οι καλύτερες φωτογραφίες του National Geographic για το 2013!

Ο κόσμος που αλλάζει – Συγκλονιστικές φωτογραφίες από το National Geographic

Η Ελλάδα μέσα από το φακό του National Geographic – Mαγικές ΦΩΤΟ

Ο ιερέας που γοήτευσε το National Geographic – ΦΩΤΟ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πούτιν: «Το σχέδιο Τραμπ των 28 σημείων για την Ουκρανία θα μπορούσε να αποτελέσει βάση για μια τελική ειρηνευτική συμφωνία»
Η Ρωσία θα κέρδιζε αμαχητί μια έκταση ίση με το Λουξεμβούργο, σύμφωνα με νέα ανάλυση - Ο Πούτιν επιβεβαίωσε ότι η Ρωσία έλαβε σχέδιο του Λευκού Οίκου για τον τερματισμό του πολέμου
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν 189
Προειδοποιεί ο ΓΓ του ΟΗΕ: «Κάθε Ειρηνευτική λύση για την Ουκρανία πρέπει να σέβεται την εδαφική της ακεραιότητα»
«Πρέπει να επιτραπεί στην Ουκρανία να αποφασίσει από μόνη της σχετικά με το πώς θα τερματίσει τον πόλεμο» τονίζει από την πλευρά του ο Φινλανδός πρόεδρος
Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες