Κόσμος

Νέα προβλήματα στους συρμούς του Eurostar

 

Συρμός του τρένου Eurostar, που ταξίδευε από το Παρίσι προς το Λονδίνο με 759 επιβάτες, ακινητοποιήθηκε αργά χθες βράδυ λόγω τεχνικών προβλημάτων κοντά στο Άσφορντ

 

στη νότια Βρετανία, όπως ανακοίνωσε η ιδιοκτήτρια εταιρεία.
 
Η εταιρεία ανακοίνωσε πως οι επιβάτες επρόκειτο να επιβιβασθούν σε έκτακτο συρμό και να μεταφερθούν στο Λονδίνο περίπου 30 λεπτά αργότερα.
 
Ένας από τους επιβάτες δήλωσε στο δίκτυο BBC πως ο συρμός έχασε πλήρως την ταχύτητά του λίγο έξω από το Άσφορντ και πως μιάμιση ώρα μετά την βλάβη ακόμη περίμεναν το αντικαταστάτη συρμό.
 
Η Eurostar, στην οποία ανήκουν οι συρμοί μεγάλης ταχύτητας που συνδέουν μέσω της Σήραγγας της Μάγχης το Λονδίνο με το Παρίσι και τις Βρυξέλλες, είχε πληγεί ιδιαίτερα από τις βλάβες σε πολλά τραίνα της εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών πριν τα Χριστούγεννα.
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σε δίκη η εισαγγελέας Νέας Υόρκης που είχε καταδικάσει τον Τραμπ για απάτη – Διώκεται για ψευδή δήλωση δανείου
Η εισαγγελέας των Δημοκρατικών είχε διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην καταδίκη του Τραμπ για απάτη, με επιβολή προστίμου ύψους 450 εκατομμυρίων δολαρίων
Η γενική εισαγγελέας της Νέας Υόρκης, Leticia James