Κόσμος

Νέα πυραυλική επίθεση της Χεζμπολάχ κατά του γενικού επιτελείου του ισραηλινού στρατού στο Τελ Αβίβ

Η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε πως εκτόξευσε “βαλλιστικούς πυραύλους” εναντίον του γενικού επιτελείου του ισραηλινού στρατού στο Τελ Αβίβ.

Αυτή ήταν η δεύτερη επίθεση της Χεζμπολάχ μέσα στην ημέρα κατά του γενικού επιτελείου του ισραηλινού στρατου, χωρίς ωστόσο να έχουν ανακοινωθεί τραυματισμοί ή πλήγματα.

Σε ανακοίνωση η Χεζμπολάχ δήλωσε ότι στοχοθέτησε «τη βάση της Χακίρια (το κτίριο του υπουργείου Άμυνας και η έδρα του ισραηλινού γενικού επιτελείου) στην πόλη του Τελ Αβίβ με βαλλιστικούς πυραύλους τύπου ‘Qader 2». Νωρίτερα, είχε ανακοινώσει ότι στόχευσε το ίδιο μέρος με «μη επανδρωμένα αεροσκάφη με εκρηκτικά».

Η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε επίσης ότι εκτόξευσε «πυραύλους» εναντίον ισραηλινής στρατιωτικής εγκατάστασης κοντά στο Τελ Αβίβ, στην τέταρτη πυραυλική επίθεση κατά της μεγάλης αυτής πόλης και των προαστίων της στο κεντρικό Ισραήλ.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι εκτόξευσε «πυραύλους» εναντίον εγκατάστασης που στοχοθέτησε “για πρώτη φορά” και την οποία προσδιορίζει ότι ανήκει στην «εταιρία βιομηχανιών στρατιωτικού εξοπλισμού IWI”, στα “προάστια του Τελ Αβίβ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ «έχει πάθει εγκεφαλικό» και «είναι σε αρχικό στάδιο άνοιας» – Ανησυχητικά σενάρια για την υγεία του Αμερικανού προέδρου
Αν και ο ίδιος επιμένει ότι είναι καλά στην υγεία του, οι ειδικοί παρατηρούν μια σειρά από «σημάδια» ότι ο Αμερικανός πρόεδρος αργά ή γρήγορα ενδεχομένως θα πρέπει να απομακρυνθεί από το αξίωμά του
Ο Ντόναλντ Τραμπ 8