Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Νέα Υόρκη: Άστεγος serial killer – Σκότωσε τέσσερις ανθρώπους στην Chinatown – Video σοκ

Νέα Υόρκη: Άστεγος serial killer – Σκότωσε τέσσερις ανθρώπους στην Chinatown – Video σοκ

Σοκαρισμένη η Νέα Υόρκη από την είδηση πως πίσω από τις δολοφονίες αστέγων που είχαν προκαλέσει συναγερμό στις αρχές βρίσκεται ένας άλλος άστεγος, ο 24χρονος Ράντι Σάντος. Η αστυνομία του απήγγειλε κατηγορίες καθώς φέρεται να δολοφόνησε τα θύματά του με σιδηρολοστό.

Ο 24χρονος επιτέθηκε και σκότωσε τα θύματά του ενώ κοιμόντουσαν στη συνοικία της Chinatown στο Μανχάταν. Τα θύματα των επιθέσεων στη Νέα Υόρκη ήταν ένας 45χρονος, ένας 50χρονος, ένας 83χρονος, ενώ η ηλικία του τέταρτου θύματος δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. Ο Σάντος επιχείρησε να σκοτώσει ακόμη έναν άστεγο. Το πέμπτο θύμα του άστεγου serial killer νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ο Ράντι Σάντος κατηγορείται για τέσσερις ανθρωποκτονίες, μια απόπειρα ανθρωποκτονίας και για κατοχή μαριχουάνας, δήλωσε ο Μάρτιν Μπράουν, εκπρόσωπος της αστυνομικής διεύθυνσης της Νέας Υόρκης. Ο Σάντος συνελήφθη το Σάββατο, λίγο μετά τις δολοφονίες.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τα θύματα του 24χρονου μέσα ή κοντά στην Chinatown μετά από τηλεφώνημα στις αρχές τα ξημερώματα του Σαββάτου. Όταν έφτασαν στο σημείο, οι αστυνομικοί βρήκαν έναν άνδρα νεκρό στο δρόμο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Εκείνη την ώρα, πλησίασε τους αστυνομικούς ένας δεύτερος άνδρας, που επίσης είχε τραύμα στο κεφάλι. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Δυο αυτόπτες μάρτυρες, σύμφωνα με το CNN, είπαν στην αστυνομία ότι είδαν έναν άνδρα με μαύρο μπουφάν και μαύρο παντελόνι να χτυπά κάποιον πολλές φορές με κάτι που έμοιαζε με μεταλλικό αντικείμενο.

Ένα video από κάμερα ασφαλείας φαίνεται να έχει καταγράψει μια από τις δολοφονικές επιθέσεις του 24χρονου Σάντος.

Μετά τις καταθέσεις των μαρτύρων, οι αστυνομικοί άρχισαν να κάνουν έρευνες στην περιοχή και βρήκαν έναν άστεγο που έμοιαζε στην περιγραφή που είχαν. Ο 24χρονος, σύμφωνα με τον Guardian, συνελήφθη την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει και ενώ κρατούσε ακόμα το όπλο των φόνων στα χέρια του.

Οι έρευνες στην περιοχή συνεχίστηκαν και βρέθηκαν άλλα τρία πτώματα.

Ο Σάντος είχε συλληφθεί άλλες έξι φορές τα τελευταία δυοχρόνια.

Η μητέρα του υπόπτου, η Φιοραλίσα Ροντρίγκες δήλωσε στην εφημερίδα New York Daily News ότι έδιωξε τον γιο της από το σπίτι πριν από τρία χρόνια γιατί ήταν εξαρτημένος από τα ναρκωτικά, επιτέθηκε σε εκείνη και στον παππού του και έκλεβε από την οικογένεια.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα σκότωνε κάποιον, αλλά τον φοβόμουν, επειδή με είχε χτυπήσει. Τότε του είπα να φύγει από το σπίτι», είπε η Ροντρίγκες.

Με πληροφορίες και από CNN, Guardian

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις