Κόσμος

Νέα Υόρκη: Μια 16χρονη μαθήτρια νεκρή από πυροβολισμούς στο Μπρονξ

Ένα 16χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του και άλλοι δύο μαθητές τραυματίστηκαν την Παρασκευή από τα πυρά ενόπλου στο Μπρονξ στη Νέα Υόρκη.

Το επεισόδιο συνέβη γύρω στις 2 το μεσημέρι (τοπική ώρα) ενώ οι μαθητές επέστρεφαν στα σπίτια τους στο Μπρονξ στη Νέα Υόρκη.

Ο υποδιοικητής της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, Κρις ΜακΚόρμακ, δήλωσε ότι ο φερόμενος ως δράστης εθεάθη να χειρονομεί εναντίον κάποιου λίγα μέτρα μακρύτερα και στη συνέχεια έβγαλε όπλο με το οποίο άρχισε να πυροβολεί.

Μια 16χρονη μαθήτρια δέχθηκε σφαίρα στο στήθος και έπεσε νεκρή. Από τα πυρά, ένας 17χρονος τραυματίστηκε στους γλουτούς και μια 16χρονη τραυματίστηκε στο πόδι. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
33χρονος στην Πενσιλβάνια αποκεφάλισε τον πατέρα του και ανέβασε βίντεο με το κομμένο κεφάλι στο ίντερντετ
Σύμφωνα τους εισαγγελείς ο Τζάστιν Μον πυροβόλησε τον πατέρα του με ένα πιστόλι που μόλις είχε αγοράσει και στη συνέχεια τον αποκεφάλισε χρησιμοποιώντας μαχαίρι κουζίνας και ματσέτα
O Τζάστιν Ντ. Μον
«Ο Μασκ εκδικείται τον Τραμπ»: Ο βιογράφος του μεγιστάνα αποκαλύπτει τα κίνητρα πίσω από την ίδρυση του «Κόμματος της Αμερικής»
«Ως επιχειρηματίας είναι τεχνοκρατικά ικανός, αλλά αδίστακτος ως προς τη διαχείριση ανθρώπων» σημειώνει ο Ολιβιέ Λασκάρ - Οι έξι προκλήσεις για το νέο κόμμα Μασκ, σύμφωνα με την Washington Post
Έλον Μασκ
Πυρά Τραμπ κατά Μασκ: «Εκτροχιάζεται και εξελίσσεται σε σκέτη καταστροφή» – Η ειρωνική απάντηση του δισεκατομμυριούχου
Ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε γελοία την απόφαση του Έλον Μασκ για νέο κόμμα και του θύμισε ότι αυτό των Ρεπουμπλικανών είναι πολύ επιτυχημένο
Ντόναλντ Τραμπ και Έλον Μασκ