Κόσμος

Νεκρός ο Αμερικανός 22χρονος αγνοούμενος

Ανασύρθηκε το πτώμα του από τον ποταμό Ρήνο στις 15 Δεκεμβρίου.

Ενας 22χρονος Αμερικανός,η περίεργη εξαφάνιση του οποίου είχε προκαλέσει εκτεταμένες έρευνες από την οικογένειά του στην Γερμανία, βρέθηκε νεκρός,ανακοινώθηκε από την αστυνομία.

Το πτώμα του Ντέβον Χόλαχαν ανασύρθηκε από τον Ρήνο στις 15 Δεκεμβρίου,περίπου τέσσερις εβδομάδες μετά την εξαφάνισή του στην Φρανκφούρτη και ενώ επέστρεφε στο σπίτι του από ένα φεστιβάλ ροκ στις 21 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία προφανώς είχε πέσει σε ένα παραπόταμο και πνίγηκε.Αυτόπτες μάρτυτες ανέφεραν ότι τον είχαν δει πολύ μεθυσμένο λίγη ώρα νωρίτερα.

Ο πατέρας του,στέλεχος αμερικανικής τράπεζας,η μητέρα του και συγγενείς του πήγαν στην Γερμανία όπου διένειμαν φυλλάδια και ζήτησαν από την αστυνομία να μην αφήσει ούτε πέτρα χωρίς να σηκώσει στις έρευνες για το παιδί τους.Υπήρχαν επίσης φόβοι για απαγωγή.

Από τις εξετάσεις DNA που ολοκληρώθηκαν την Δευτέρα επιβεβαιώθηκε ότι το πτώμα που βρέθηκε στο Μπόπαρντ,ήταν του Χόλαχαν που εργαζόταν ως καθηγητής Αγγλικών στην Πράγα.Η αστυνομία ανέφερε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία από τα οποία να προκύπτει ότι πρόκειται για αυτοκτονία η εγκληματική ενέργεια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ιστορική σύνοδος Τραμπ, Ζελένσκι, Ευρωπαίων στον Λευκό Οίκο: Οι εγγυήσεις ασφαλείας και η τριμερής στο «τραπέζι» για το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία
Σε πολύ φιλικό κλίμα, ο Αμερικανός πρόεδρος και οι Ευρωπαίοι ηγέτες ανέλυσαν στο Οβάλ Γραφείο τις λύσεις που θα οδηγήσουν στο τέλος του πολέμου
Τραμπ και Ευρωπαίοι ηγέτες στο Λευκό Οίκο
Χαμόγελα από Τραμπ και Ζελένσκι στο Οβάλ Γραφείο – Τα θερμά «ευχαριστώ», οι εγγυήσεις ασφαλείας και στο βάθος τα σενάρια τερματισμού του πολέμου στην Ουκρανία
Αυτή τη φορά η ατμόσφαιρα δεν θύμιζε σε τίποτε την «εκρηκτική» διαμάχη του περασμένου Φεβρουαρίου, την τελευταία φορά που ο Ζελένσκι βρισκόταν δίπλα στον Τραμπ
Χαμογελαστοί Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ντόναλντ Τραμπ