Κόσμος

Νέο 24ωρο με περισσότερους από 1.000 νεκρούς στις ΗΠΑ, πάνω από ένα εκατ. τα κρούσματα

Ο Ντόναλντ Τραμπ θέλει να «ανοίξει» ξανά η οικονομία αλλά ο κορονοϊός θερίζει ασταμάτητα ζωές στις ΗΠΑ. Το δείχνει και ο νέος απολογισμός του πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς.

Το τελευταίο 24ωρο ο κορονοϊός στις ΗΠΑ κόστισε τη ζωή σε 1.303 ανθρώπους, ενώ πλέον τα κρούσματα στη χώρα, που έχει πληγεί από την πανδημία περισσότερο από κάθε άλλη, πλησιάζουν το 1 εκατομμύριο.

Click4more Ξεκινά έρευνα για την διακοπή χρηματοδότησης του ΠΟΥ από τον Τραμπ

Σχεδόν το ένα τέταρτο των 210.000 θανάτων που οφείλονται στην πανδημία του κορονοϊού παγκοσμίως έχει καταγραφεί στις ΗΠΑ. Η ισχυρότερη οικονομική δύναμη του πλανήτη θρηνεί πλέον 56.144 νεκρούς.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το βράδυ της Δευτέρας (ξημερώματα της Τρίτης ώρα Ελλάδας) πως η χώρα του δεν θα «ξεχάσει ποτέ» εκείνους που «θυσιάστηκαν» για να προστατεύσουν τον κόσμο εξαιτίας της «ανικανότητας» ή «κάποιου άλλου πράγματος» από πλευράς της Κίνας, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο η Ουάσινγκτον να απαιτήσει αποζημιώσεις από το Πεκίνο για το βαρύ πλήγμα που καταφέρνει στην αμερικανική οικονομία η παγκόσμια πανδημία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέος μυστήριος θάνατος Ρώσου μεγιστάνα κρυπτονομισμάτων – Η Lamborghini του ανετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες
Ο 36χρονος Alexei Dolgikh σκοτώθηκε σε σοκαριστικό τροχαίο - Τους τελευταίους μήνες είχε τεθεί στη «μαύρη λίστα» ρωσικών τραπεζών «λόγω υποψιών για ξέπλυμα χρήματος»
Η Lamborghini του ανετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες
Ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε χάρη στον Τζουλιάνι και σε 76 άτομα για την προσπάθεια ανατροπής του 2020
Εκτός από πρόσωπα του στενού του κύκλου, ο Τραμπ έδωσε χάρη σε δεκάδες υποστηρικτές των Ρεπουμπλικάνων οι οποίοι ενεπλάκησαν στην προσπάθεια να ανατραπεί το αποτέλεσμα των εκλογών του 2020
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ
Αυτή είναι η σταρ του TikTok που εκτελέστηκε δημοσίως από την Αλ Κάιντα στο Μαλί μπροστά στην οικογένειά της
Η 22χρονη Μαριάμ Σισέ, με 90.000 ακολούθους στο TikTok, οδηγήθηκε στην κεντρική πλατεία και εκτελέστηκε με μια σφαίρα, στις 7 Νοεμβρίου. Την κατηγορούσαν για συνεργασία με τον στρατό
Η 22χρονη Μαριάμ Σισέ
Η Ντέμπορα Τέρνες απάντησε στον Τραμπ: Το BBC δεν είναι μεροληπτικό, είναι η πιο αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης στον κόσμο
Η Ντέμπορα Τέρνες, η διευθύνουσα σύμβουλος ειδήσεων του βρετανικού δικτύου που παραιτήθηκε για το μοντάζ στην ομιλία Τραμπ, υπερασπίστηκε το BBC και τους ανθρώπους του
Η CEO ειδήσεων Ντέμπορα Τέρνες 5