Κόσμος

Νέο μακελειό σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ – Πυροβολισμοί με δύο νεκρούς

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας, σε ανταλλαγή πυροβολισμών με αφορμή, κατά τα φαινόμενα, μια προσωπική διαφορά, όπως ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Πρόκειται μάλλον για μια ανθρωποκτονία, ο δράστης της οποίας κατόπιν αυτοκτόνησε. Είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό που σημειώθηκε στο κτίριο ερευνών της Δημόσιας Υγείας”, ανέφερε στο λογαριασμό της στο Twitter η αστυνομία της Κολούμπια, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Μέχρι στιγμής το Πανεπιστήμιο δεν έχει επιβεβαιώσει αυτήν την πληροφορία.

Νωρίτερα, είχε σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστήμιο, όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί. Περίπου 45 λεπτά αργότερα, ο συναγερμός έληξε και οι αρχές διαβεβαίωσαν ότι δεν υπήρχε πλέον κανένας κίνδυνος.

Οι σχολές του Πανεπιστημίου λειτουργούν κανονικά και μόνο το κτίριο όπου σημειώθηκε το επεισόδιο παραμένει αποκλεισμένο από την αστυνομία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Reuters: Σαουδική Αραβία και Κουβέιτ επιτέθηκαν σε φιλοϊρανικές δυνάμεις στο Ιράκ κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Ιράν
Οι συνεχείς επιθέσεις από δεύτερο μέτωπο στο Ιράκ ώθησαν τη Σαουδική Αραβία και το Κουβέιτ να χάσουν την υπομονή τους με τις πολιτοφυλακές, οι οποίες συλλογικά διοικούν δεκάδες χιλιάδες μαχητές και οπλοστάσια
Διαδηλωτές έξω από το προξενείο του Κουβέιτ, μετά την πτώση ρουκετών που εκτοξεύθηκαν από την πλευρά του Κουβέιτ σε μια κατοικία στο Χορ αλ-Ζουμπάιρ της πόλης Μπασρ, στο Ιράκ