Κόσμος

Νέο ντοκιμαντέρ για τους Beastie Boys

Ο Mike D και ο Adam "Ad-Rock" Horovitz των Beastie Boys, μαζί με τον δημιουργό ταινιών Spike Jonze, ανακοίνωσαν ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο “Beastie Boys Story” που θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Απριλίου.

Ο Jonze σκηνοθέτησε την ταινία και έγραψε το σενάριο μαζί με τα εν ζωή μέλη του θρυλικού αμερικανικού χιπ-χοπ συγκροτήματος, Mike D και Ad-Rock.

Το πρότζεκτ είναι βασισμένο στο βιβλίο Beastie Boys Book και στις live εμφανίσεις των Mike D και Ad -Rock το 2019 σύμφωνα με δελτίο Τύπου.

“Υπάρχουν μερικοί φίλοι που έχετε γευματίσει μαζί τόσες πολλές φορές που γνωρίζετε την παραγγελία τους” αναφέρουν οι Mike D και Ad-Rock σε δήλωσή τους.

“Ο Spike είναι ένας από αυτούς τους φίλους. Ακόμα και όταν δεν αναγνωρίζετε τίποτα από το μενού, προκύπτει κάτι καλό για όλο το τραπέζι. Όπως και όταν αναρωτηθήκαμε τι να κάνουμε όταν θα κυκλοφορούσε το βιβλίο μας … τότε ο Spike πρότεινε: Θα διοργανώσεις ένα σόου για τα παιδιά”.

Ο Spike Jonze πρόσθεσε: “Μισώ τους Beastie Boys πολύ. Μια φορά, με έβγαλαν από ένα φλεγόμενο πλοίο και άλλη μια φορά με βοήθησαν να κλέψω στις εξετάσεις του κολεγίου μου για να φτάσω στην πολιτεία της Φλόριντα. Έτσι, ήταν ένα πραγματικό προνόμιο η επανασύνδεση μαζί τους και το να τους βοηθήσω να πουν την ιστορία τους “.

Η ταινία, σύμφωνα με τους δημιουργούς της, συνδυάζει άψογα live συναυλία και ντοκιμαντέρ και αποτελεί ένα νέος είδος, το live ντοκιμαντέρ.

Το ντοκιμαντέρ “Beastie Boys Story” θα προβληθεί στις 24 Απριλίου στην Apple TV+.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πεζεσκιάν βγήκε στους δρόμους της Τεχεράνης κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης – Δείτε βίντεο
Χρήστες γέμισαν τα social media με αποθεωτικά σχόλια, λέγοντας πως αυτός είναι ο αληθινός ηγέτης του Ιράν και όχι ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ που παραμένει σε μυστική τοποθεσία υπό τον φόβο ισραηλινής - αμερικανικής επίθεσης
Ο Μαζούντ Πεζεσκιάν
Ο Αρνό Φριόν είναι ο Γάλλος στρατιώτης που σκοτώθηκε από drone στο Ιράκ - Δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του
Πρόκειται για τον πρώτο Ευρωπαίο που χάνει τη ζωή του στη Μέση Ανατολή - Είναι ένας από τους 6 Γάλλους που χτυπήθηκαν σε επιδρομή drones στην περιοχή της Αρμπίλ
Μέση Ανατολή: Ο Αρνό Φριόν είναι ο Γάλλος στρατιώτης που σκοτώθηκε από drone – Δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του
Επίθεση σε συναγωγή στο Μίσιγκαν: Λιβανέζος ο δράστης – Ο αδελφός κι άλλοι συγγενείς του είχαν σκοτωθεί σε ισραηλινούς βομβαρδισμούς
Ο 41χρονος έριξε το αυτοκίνητό του γεμάτο με εκρηκτικά στη συναγωγή Temple Israel - Το FBI ανέφερε πως διεξάγει έρευνα για «στοχευμένη πράξη βίας κατά της εβραϊκής κοινότητας»
Επίθεση σε συναγωγή στο Μίσιγκαν