Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Νετανιάχου στους συγγενείς των ομήρων: Δεν υπάρχει πρόταση της Χαμάς για απελευθέρωση την οποία δεν δεχόμαστε

Νετανιάχου στους συγγενείς των ομήρων: Δεν υπάρχει πρόταση της Χαμάς για απελευθέρωση την οποία δεν δεχόμαστε

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου μίλησε στους συγγενείς των ομήρων που κρατά η Χαμάς στην Λωρίδα της Γάζας, και οι οποίοι «μπούκαραν» στο κοινοβούλιο του Ισραήλ.

Ο Νετανιάχου είπε στους συγγενείς πως δεν υπάρχει καμία πρόταση της Χαμάς προς το Ισραήλ για απελευθέρωση ομήρων, με κάποια ανταλλάγματα.

«Δεν υπάρχει καμία πραγματική πρόταση από τη Χαμάς. Αυτό δεν είναι αλήθεια», ανέφερε ο Νετανιάχου σε εκπροσώπους οικογενειών ομήρων, σύμφωνα με το πρωθυπουργικό γραφείο.

Λίγο νωρίτερα σήμερα μια ομάδα συγγενών Ισραηλινών ομήρων στη Γάζα εισέβαλε στην Κνεσέτ, την ώρα που συνεδρίαζε κοινοβουλευτική επιτροπή, ζητώντας από τους βουλευτές να κάνουν περισσότερα για να απελευθερωθούν οι συγγενείς τους.

«Το λέω όσο πιο ξεκάθαρα μπορώ γιατί υπάρχουν τόσες πολλές λανθασμένες δηλώσεις που σίγουρα είναι οδυνηρές για εσάς», πρόσθεσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός. «Αντίθετα, υπάρχει μια πρωτοβουλία από την πλευρά μας, για την οποία δεν θα επεκταθώ».

Η κυβέρνηση Νετανιάχου υποστηρίζει ότι η ισραηλινή στρατιωτική επίθεση, που ξεκίνησε στην Λωρίδα της Γάζας στις 7 Οκτωβρίου, είναι αναγκαία για να πιέσει τους Παλαιστίνιους απαγωγείς να απελευθερώσουν ομήρους με αποδεκτούς για το Ισραήλ όρους.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις