Κόσμος

Νιγηρία: Ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις για το πετρέλαιο

Σε αποτυχία κατέληξε η συνάντηση εκπροσώπων των εργατικών συνδικάτων με τον πρόεδρο της Νιγηρίας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Γκουντλάκ Τζόναθαν, με αποτέλεσμα να εγείρονται έντονοι φόβοι για διακοπή της λειτουργίας των πετρελαικών βιομηχανιών.

“Η συνάντηση δεν έφτασε σε αδιέξοδο, αλλά δεν καταφέραμε να συμφωνήσουμε για οποιαδήποτε περεταίρω ενέργεια” δήλωσε ο πρόεδρος του εργατικού συνδικάτου της χώρας, Αμπντουλουαχίντ Ομάρ. “Θα συναντηθουμε και πάλι με την κυβέρνηση. Η θέση μας είναι ότι πρέπει – έως τότε – να αναβληθεί η αύξηση της τιμής των αντλιών, εμείς να αναστείλουμε τις απεργιακές μας κινητοποιήσεις και μετά να επαναδιαπραγματευτούμε με την κυβέρνηση” εξήγησε ο νιγηριανος συνδικαλιστής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μοτζταμπά Χαμενεΐ: «Η υπογραφή Τραμπ δεν έχει καμία αξία – Ο “Μεγάλος Σατανάς” αποκάλυψε ακόμη μία φορά το πραγματικό του πρόσωπο»
«Οι ΗΠΑ πρέπει να γνωρίζουν ότι ο ιρανικός λαός και ο Άξονας της Αντίστασης έχουν γι' αυτόν μαθήματα που δεν θα ξεχάσει ποτέ», αναφέρει μεταξύ άλλων
Μοτζταμπά Χαμενεϊ