Κόσμος

Νεπάλ: 4.300 οι νεκροί από τον σεισμό

Ο πιο πρόσφατος απολογισμός των θυμάτων του καταστροφικού σεισμού ο οποίος έπληξε το Σάββατο το Νεπάλ ανέρχεται σε 4.310 νεκρούς, ανακοίνωσε σήμερα ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών στο Κατμαντού.

Εξάλλου οι τραυματίες που έχουν καταμετρηθεί μετά την καταστροφή φθάνουν τους 7.953, όπως διευκρίνισε ο Λάκσμι Πράσαντ Ντακάλ.


Στις χώρες οι οποίες γειτονεύουν με το Νεπάλ, όπου η πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση επίσης προκάλεσε καταστροφές, αν και σε πολύ μικρότερη κλίμακα, ο μέχρι στιγμής απολογισμός κάνει λόγο για συνολικά περίπου 100 νεκρούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε ανάρτηση στην οποία αυτοαποκαλείται «προσωρινός πρόεδρος της Βενεζουέλας»
Η ανάρτηση από τον πρόεδρο των ΗΠΑ δημοσιεύτηκε λίγες μέρες μετά από μια στρατιωτική επιχείρηση των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα, κατά την οποία συνελήφθη ο πρόεδρος της χώρας, Νικολάς Μαδούρο
Ντόναλντ Τραμπ 9
Ο τραγικός θάνατος της 23χρονης Ρουμπίνα που διαδήλωνε στο Ιράν - Την πυροβόλησαν στο κεφάλι και δεν επέτρεψαν την ταφή της
Η νεαρή γυναίκα, κουρδικής καταγωγής και με καταγωγή από τη Μαριβάν, πυροβολήθηκε πισώπλατα από κοντινή απόσταση, με τη σφαίρα να τη χτυπά στο κεφάλι
Η Ρουμπίνα Αμινιάν 13
Χάος στο Ιράν με 500 νεκρούς και διαδικτυακό «μπλακ άουτ» – Νέο μήνυμα Τραμπ: «Εξετάζουμε δυνατές επιλογές»
«Οι ιρανοί ηγέτες τηλεφώνησαν» είπε ο Ντόναλντ Τραμπ σε δημοσιογράφους που τον συνόδευαν στο προεδρικό αεροσκάφος, προσθέτοντας ότι «βρίσκεται σε προετοιμασία συνάντηση (...) Θέλουν να διαπραγματευτούν»
Καπνός από φωτιά σε τζαμί της Τεχεράνης, μπροστά από πλήθος συγκεντρωμένων αντικαθεστωτικών διαδηλωτών
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
39