Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Νύχτα με τις 1.000 Μέριλιν” στο ίδρυμα Γουόρχολ!

Γουόρχολ

«Νιώστε σαν αστέρι του Χόλιγουντ». Αυτό είναι το μήνυμα του τρίτου ετήσιου εράνου που διοργανώνει το ίδρυμα Γουόρχολ. Το ιδιαίτερο θέμα και οι τιμές.

Το θέμα του φετινού εράνου στο ίδρυμα Γουόρχολ είναι «Νύχτα με τις 1.000 Μέριλιν». Προσκαλεί τους συμμετέχοντες να ντυθούν όπως το αγαπημένο τους αστέρι του Χόλιγουντ: σαν την Μέριλιν Μονρόε, τον Κλαρκ Γκέιμπλ, την Μαρλέν Ντίτριχ, τον Τζέιμς Στιούαρτ ή την Γκρέτα Γκάρμπο.

Εκπλήξεις

Οι επτά όροφοι του ιδρύματος θα είναι ανοιχτοί για εξερεύνηση συνοδευόμενη από τη μουσική των dj και χορό! Παράλληλα, στο υπόγειο του κτιρίου θα λειτουργήσει χώρος φαγητού.

Εκτός από τη μουσική από τους dj το βράδυ θα δοθεί ένα ντραγκ σόου στο οποίο θα εμφανιστεί μεταξύ άλλων και η διάσημη ντραγκ κουίν Bambi Deerest.

Όσοι παραβρεθούν στον ετήσιο έρανο θα μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν μακιγιάζ και χτένισμα εμπνευσμένα από το θέατρο του Γουόρχολ. Εξάλλου αυτό θα σηματοδοτήσει και το κλείσιμο της έκθεσης Άντι Γουόρχολ: Αστέρια της ασημένιας οθόνης, στις 24 Σεπτεμβρίου του 2017.

Τα εισιτήρια ξεκινούν από την τιμή των 25 δολαρίων και φτάνουν τα 200 δολάρια.

Για τον ετήσιο αυτό έρανο έχει δημιουργηθεί και σχετικό event στο Facebook. Στην δημοσίευση αυτή, εκατοντάδες χρήστες έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για να δώσουν το παρών. Παράλληλα παρέχονται οι απαραίτητες πληροφορίες για τον ετήσιο έρανο, όπως το ωράριο και μια περιγραφή του event.

Δείτε την φωτογραφία της εκδήλωσης που έχει αναρτηθεί στο Facebook

Γουόρχολ

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις