Κόσμος

Ο Drake διέλυσε κάθε ρεκόρ! “Εκθρόνισε” την Αρίθα Φράνκλιν και τον Στίβι Γουόντερ

Κάθε ρεκόρ έσπασε ο Drake με το τραγούδι «Laugh Now Cry Later». Το τραγούδι του Καναδού ράπερ πρώτα έφθασε στο νούμερο 2 στο chart του Billboard Hot R&B/Hip-Hop Songs και στη συνέχεια έφθασε στο No. 1.

Το «Laugh Now Cry Later» είναι τώρα το 21ο τραγούδι του Drake που φθάνει στην κορυφή, στο No. 1, καταρρίπτοντας το ρεκόρ που είχαν έως τώρα η Αρίθα Φράνκλιν και ο Στίβι Γουόντερ.

Το τραγούδι, το οποίο ο Drake ερμηνεύει με τον Αμερικανό ράπερ Lil Durk αναμένεται να συμπεριληφθεί στο επόμενο άλμπουμ του Certified Lover Boy που θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2021.

Αιφνιδίως, χρειάστηκαν 11 εβδομάδες για να φθάσει το τραγούδι στην κορυφή, αλλά αυτό δεν είναι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην ιστορία του Drake. Το 2015 η επιτυχία του «Hotline Bling» βρέθηκε στο No. 1 μετά από 15 εβδομάδες στα charts.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οζέλ κατά Ερντογάν: «Είναι αρχηγός χούντας» – Συγκρούσεις με την αστυνομία στο συλλαλητήριο του CHP υπέρ του Ιμάμογλου
«Η σύλληψη του Ιμάμογλου στις 19 Μαρτίου ήταν ένα πραξικόπημα του Ερντογάν» τονίζει ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που διοργάνωσε το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP), έξω από το Δημαρχείο της Κωνσταντινούπολης υπέρ του Εκρέμ Ιμάμογλου
Τέλος εποχής για τον USAID μετά από σχεδόν 60 χρόνια - Ό,τι απομείνει ενσωματώνεται στο υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ
Το «τέλος εποχής» για τον USAID μπορεί να οδηγήσει σε πάνω από 14 εκατομμύρια επιπλέον θανάτους ευάλωτων ανθρώπων μέχρι το 2030 – και το ένα τρίτο από αυτούς θα είναι παιδιά
USAID