Κόσμος

Ο John Fogerty με την οικογένειά του έφτιαξαν την νέα εκδοχή του Lodi

O John Fogerty και η οικογένειά του περνούν τον μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους σε εκούσια καραντίνα και φαίνεται πως είχαν έμπνευση.

Εκμεταλλεύτηκαν λοιπόν την ευκαιρία για να ηχογραφήσουν στο οικιακό τους στούντιο μια καινούργια εκδοχή του «Lodi», της κλασικής επιτυχίας των Creedence Clearwater Revival.

Στο βιντεοκλίπ, lead guitarist είναι βεβαίως ο John, ενώ ο γιος του, Shane είναι στο μπάσο και ο άλλος του γιος, ο Tyler και η κόρη του, η Kelsy συνοδεύουν με ακουστικές κιθάρες. Η ιστορία που αφηγείται το τραγούδι -ιστορία ενός μουσικού που παλεύει να τα φέρει βόλτα και δεν καταφέρνει να κάνει επιτυχία- αποκτά επίκαιρες διαστάσεις σε μια περίοδο όπου οι ζωές και οι καριέρες τόσων μουσικών έχουν μπει στο ψυγείο λόγω της πανδημίας.

«Νομίζω ότι είναι σημαντικό να μην θεωρούμε πλέον ότι τα πράγματα είναι δεδομένα» είπε, μιλώντας στο Rolling Stone, ο John Fogerty. «Η κόρη μου η Kelsy, που είναι στην τελευταία τάξη στο σχολείο και θα της λείψουν τόσα -η αποφοίτησή της-, μας το είπε χθες. Ακριβώς, Kelsy! Αν βγαίνει κάτι καλό από αυτό είναι το ότι καταφέρνω να είμαι περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου κάνοντας μουσική, δίνοντας απλόχερα αγάπη μέσα από μουσική».

Η καινούργια εκδοχή του «Lodi» έρχεται σε συνέχεια μιας καινούργιας εκδοχής άλλης επιτυχίας των Creedence Clearwater Revival, του «Down on the Corner». Η οικογένεια Fogerty έχουν βαφτίσει τη σειρά ερμηνειών τους στο οικιακό στούντιό τους «Cosmo’s Factory/Fogerty’s Factory», κλίνοντας το μάτι στο άλμπουμ του 1970 της μπάντας, «Cosmo’s Factory» (έχουν μάλιστα αναδημιουργήσει για τη σειρά και το εξώφυλλο του LP).

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Δυτική Όχθη: Ισραηλινοί έποικοι επιτέθηκαν σε Παλαιστίνιους και δημοσιογράφους κατά τη συγκομιδή ελιών
Παλαιστίνιοι χωρικοί, ακτιβιστές και αρκετοί δημοσιογράφοι έγιναν στόχος Ισραηλινών εποίκων κοντά σε φυλάκιο στη κατεχόμενη Δυτική Όχθη, εν μέσω της περιόδου συγκομιδής των ελιών
Ο σύμβουλος ασφαλείας του Reuters, Γκραντ Μπόουντεν, βοηθά τον φωτογράφο του Reuters, Ρανίν Σαουάφτα, μετά από επίθεση ισραηλινών εποίκων
ΗΠΑ: Σάλος με χριστιανό Δημοκρατικό στο Τέξας – Ακολουθεί πορνοστάρ και μοντέλα OnlyFans στο Instagram
Ο Τζέιμς Ταλαρίκο, ανερχόμενος Δημοκρατικός στο Τέξας που προβάλλει τη χριστιανική του πίστη, δέχεται σφοδρή κριτική μετά τις αποκαλύψεις για τους λογαριασμούς που ακολουθεί στο Instagram
Ο βουλευτής του Τέξας Τζέιμς Ταλαρίκο μιλά σε μια συγκέντρωση
The Economist: Η Βενεζουέλα, το επόμενο πεδίο δοκιμής του δόγματος «Americas First» του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Λευκός Οίκος δείχνει έτοιμος να μετατρέψει τη Βενεζουέλα σε εργαστήριο ενός νέου δόγματος ασφαλείας, με το φάντασμα των φιάσκων στο Αφγανιστάν και το Ιράκ να πλανάται από πίσω
Ένα αμερικανικό αντιτορπιλικό στην Καραϊβική